Jelenlegi hely

Nélküled az erkélyről: énekelj, Kárpát-medence!

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, március 26 - 18:12 | DAC hírek
Szombaton 16:50-től közös és határtalan Nélküled-énekléssel adjunk tiszteletet azoknak, akik ebben a nehéz időszakban napi szinten hoznak áldozatot másokért!
Nélküled az erkélyről: énekelj, Kárpát-medence!

Nincs DAC-meccs Nélküled nélkül, de van Nélküled DAC-meccs nélkül. Szombaton, 2020. március 28-án, a hivatalos meccskezdés előtt 10 perccel – vagyis 16:50-től – énekeljük el közösen a klubhimnuszt! Mindenki a saját ablakából, balkonjáról, erkélyéről vagy udvarából. 

Figyeljék a telefonjukat, és amikor 16:50-re ugrik az óra, indítsák el az alul található youtube-videót a dal hivatalos verziójával.

A DAC futballklub és az YBS fanklub ezzel a kezdeményezéssel is háláját szeretné kifejezni mindenkinek, aki a koronavírus miatti nehéz helyzetben kész másokon segíteni. Köszönjük a korházi rendelők teljes személyzetének, patikusoknak, rendőröknek, katonáknak, bolti eladóknak, pékeknek és mindenkinek, aki napi szinten erején felül dolgozik értünk! Természetesen köszönet azoknak is, akik otthon ülnek, betartva az utasításokat, ezzel segítve az ő munkájukat!

Csatlakozzanak a DAC hivatalos Facebook oldalán kialakított eseményhez!

Egyúttal felhívjuk az egész Kárpát-medence lakosságának a figyelmét erre a kezdeményezésre, és kérjük, csatlakozzanak hozzánk saját falvaikban, városaikban. Fogjunk össze, mutassuk meg az összetartozás erejét – hiszen mi mind egy vérből valók vagyunk!

Az éneklésről készült felvételeiket pedig kérjük osszák meg saját Instagram vagy Facebook felületeiken, és használják a #veledNélküled hashtaget.

dac1904.sk / Nagy Krisztián

Címkék: DAC, Nélküled