Back to top

Negyed évszázadnyi tapasztalatot szeretnénk megosztani

Publikálva: 2021, december 22 - 21:50
Mozgalmas esztendőt tudhat maga mögött a városi médiát működtető Perfects Rt. Az év elején az ötéves portálunk, a dunaszerdahelyi.sk új arculatot kapott, októberben pedig a Dunaszerdahelyi Városi Televíziót találta méltónak az országos hatóság a sugárzási engedély meghosszabbítására, s ezzel egyidőben teljesen megújult a csatorna stúdiója, de teljes látványvilága is.
Negyed évszázadnyi tapasztalatot szeretnénk megosztani

Történt ez a koronavírus okozta világjárvány közepén, amikor munkatársaink számára a tudósítások készítése, a riportalanyok nyilatkozatra ösztönzése különösen nehéz volt. Ennek ellenére sikerült végrehajtani a kitűzött célokat és a közönség visszajelzése azt mutatja, elégedettek a munkánk eredményével.

Ez pedig kellő lendületet ad ahhoz, hogy az ismét ránk nehezedő járványhelyzet és lezárások közepette is bátran tekintsünk a 2022-es esztendőbe. A városi televízió megalakulásának huszonötödik évfordulóját fogjuk ugyanis ünnepelni és ennek jegyében számos formában kívánjuk megszólítani a közönséget.

A DSTV 25 évéről egy dokumentumfilmet készítünk, elindítjuk a Dunaszerdahelyi fiatalok havonta jelentkező műsorát, de a tartalomgyártás mindennapjait is szeretnénk még közelebbről megmutatni a diákoknak, így nyílt nap és iskolai bemondói verseny is vár rájuk a tanévben.

Mindezek mellett két új műsort indítunk az év első felében, amely a mindennapi kihívásaink megoldására fog hasznos tanácsokat nyújtani, s tovább bővül a portálunk videós tartalomkínálata is. Az eddig is olyan népszerű városi videók mellett kisebb portréanyagok, szervezeteket bemutató videók készülnek és több teljesen új műfajjal is találkozhatnak felületeinken.

Az idén megújult dunaszerdahelyi.sk-n és dunajskostredsky.sk-n pedig továbbra is elérhető lesz a médiavállalatunk által előállított minden tartalom, a portál cikkein, képes beszámolóin túl, a videók, a Dunaszerdahelyi Hírnök lapszámai, ahogy a Dunaszerdahelyi Városi Televízió riportjai is. Közösségi oldalainkon keresztül pedig még könnyebbé tesszük a friss anyagok elérését, de amennyiben még közelebb szeretnének kerülni a városi hírek világához, akkor januártól hírlevelünkre is feliratkozhatnak.

A városi médiavállalat csapata előtt tehát egy célokkal teli év áll, amelyek közepette még egy közhasznú kezdeményezést is indítani szeretnénk, de erről részleteket majd tavasszal árulhatok el.

Addig is szeretném megköszönni munkatársaim nevében is az egész évi megtisztelő figyelmet, azt, hogy érdeklődésükkel is megtisztelték munkánkat és bízzunk benne, jövőre sokkal több jó hangulatú tömegrendezvény fogja uralni a beszámolóinkat, mint az elmúlt két évben.

A.Szabó László elnök, Perfects Rt.

Ezt már olvasta?

Cookies