Back to top

Ne várjanak! Egyszerűen csak foglaljanak időpontot a Szociális Biztosítóban!

Publikálva: 2019, május 17 - 08:34
A Szociális Biztósító előjegyzési rendszere megkönnyíti az önök látogatását kirendeltségét és időt spórol.
Ne várjanak! Egyszerűen csak foglaljanak időpontot a Szociális Biztosítóban!

A Szociális Biztosító ügyfeleinek az év elejétől új szolgáltatás áll rendelkezésére, mely megkönnyíti életüket. Előjegyezhetik látogatásuk időpontját a biztosító bármelyik kirendeltségén és elkerülhetik a felesleges várakozást.

Az előjegyzési rendszer a Szociális Biztosító weboldalán található és használata rendkívül egyszerű. Legfeljebb 5 perc alatt le tudják foglalni látogatásuk napját, óráját és a Szociális Biztosító várokozás nélkül fogadja önöket. Nem jobb megoldás ez, mint a sorban állás?

Az előjegyzési rendszer használata interneten keresztül otthonuk melegéből a legkényelmesebb módszer, mely során időt spórolnak vagy egy újabb utat a kirendeltségre. Az említett rendszer ingyenes és a hozzáféréshez nem szükséges semmilyen jelszó. Elég, ha megnyitják a www.socpoist.sk weboldalt és rákattintanak a „Foglaljon időpontot a Szociális Biztosító kirendeltségén“ (Objednajte si termín návštevy v pobočke) menüpontra.

A foglalás során nem tévedhetnek és el sem tévedhetnek – a rendszer mindig megmondja, mit tegyenek: kiválasztják, mit szeretnének intézni, a kirendeltség helyét, végül megadják látogatásuk kívánt időpontját. Az igazolást az időpontról az önök ügyét intéző alkalmazott nevével együtt postafordultával megkapják e-mail címükre.

Ha előjegyzés nélkül érkezik meg valaki a biztosítóba és ott dönt úgy, hogy nem fog várakozni, ott helyben is foglalhat időpontot – rendelkezésére áll a számítógép abban a fülkében, amit a biztosító épületében kimondottan erre a célra alakítottak ki. A legközelebbei látogatásánál már nem ő fog várni, hanem a Szociális Biztosító munkatársa fog rá várni.

Ha élethelyzetüket a tájékoztatási-tanácsadó központon keresztül (ingyenes vonal a nyugdíjakkal kapcsolatban 08000 123 123 és további kérdések esetén 0906 171 989) oldják és rádöbbennek, hogy nem kerülhetik el a személyes látogatást, a tanácsadó hölgy a vonal másik végén is szívesen foglal önöknek időpontot.

Ne várjanak! Jegyezzenek elő!

Ezt már olvasta?

Cookies