Back to top

Ne maradj le a két utolsó hazai meccsről!

Publikálva: 2023, április 16 - 08:26
Hamarosan megkezdődik a végső visszaszámlálás, és mindenkin úrrá lesz a zsongás. Ha unatkozni szeretnél, ne csinálj semmit! Ha viszont a DAC csapatával együtt akarsz tombolni a MOL Arénában a Slovan, majd az utolsó fordulóban a Besztercebánya ellen, akkor vedd meg a dupla jegyed a két meccsre, és éld át az őrületet!
Ne maradj le a két utolsó hazai meccsről!

Akárhogy is zárul az idény, biztos, hogy ezt a tavaszt még sokáig fogjuk emlegetni. Két mérkőzést játszunk már csak idehaza, s ebből az első egy igazi mega sláger, a Slovan elleni szuperrangadó. Az utolsó fordulóban pedig a Besztercebánya érkezik, s ha Fortuna is mellénk áll, igazi fesztiválhangulat települ majd Dunaszerdahelyre, a Csallóközre és Mátyusföldre, de az egész Kárpát-medencére is. Ha mindebből szeretnél kimaradni, nem kell tovább olvasnod. Ha viszont megfertőzött a sárga-kék fociláz, és nem csak az ismerőseid meccs utáni beszámolóin akarsz irigykedni, váltsd ki egyszerre a dupla jegyes bérletet, és szurkolj velünk a maximumon!

Miről is beszélünk? Hát erről:

2023. május 07. – vasárnap: DAC 1904–Slovan
2023. május 20. – szombat: DAC 1904–Besztercebánya

2 in 1 – váltsd ki a bérleted!

Május első hétvégéjén ismét DAC–Slovan a MOL Arénában! Két héttel később pedig szezonzáró meccs az újonc Besztercebánya ellen. Most aztán egyikről sem éri meg lemaradni, mert történelmi tettet hajthatunk végre. Könnyítsd meg a dolgod, és vedd meg egyszerre mindkét mérkőzésre a jegyet egy bérlet formájában!

Miért praktikus a bérlet?

Kiváltásával nem kell aggódnod amiatt, hogy nem találsz üres helyet a kedvenc szektorodban. Ha bérletet vásárolsz, mindig biztos lehetsz abban, hogy helyed van a stadionban, és nem kell izgulnod amiatt sem, hogy nem kapsz majd belépőjegyet a meccsekre.

A 2 in 1 bérletértékesítés időtartama:

Személyesen:
- 2023.4.14. – MOL Aréna 2-es jegypénztár: közvetlenül a DAC–Zólyombrézó mérkőzés után
- 2023.4.15., szombat – 2023.4.27., csütörtök – DAC Store

Online:
2023.4.15., szombat 12:00-tól 2023.4.27., csütörtök 20:00-ig

Milyen előnyökkel jár a 2 hazai meccsre szóló bérlet?

- belépés mindkét hátralévő hazai mérkőzésre
- biztos részvétel a Slovan elleni szuperrangadón
- automatikus regisztráció rizikós mérkőzések előtt
- díjmentes DAC Klubkártya
- díjmentes Cashless-kártya
- 10%-os kedvezmény a DAC store-ban
- további kedvezmények a DAC partnereinél

A bérlettel járó kedvezmények teljes sora a Fanportalon olvasható. Az oldalra történő regisztráció során lehetőség nyílik a Cashless-kártya online feltöltésére is.

Jó, ha tudod:

- a bérletvásárlás regisztrációs formanyomtatvány kitöltéséhez kötött
- a 15 év alatti gyermekeknek, a 65 év felettieknek, ill. a fogyatékkal élőknek szóló kedvezményes bérlet vásárlásánál szükséges a kedvezményt igazoló dokumentum bemutatása
- online bérletvásárlás esetén az igénylő egy utalványt, ún. vouchert kap, amelyet később beválthat a bérletére

Árjegyzék:

Ez a két hazai találkozó döntő fontosságú ahhoz, hogy elérjük a célunkat, és történelmi sikert arassunk! Vásárold meg most a szezon hátralévő két mérkőzésére szóló bérletedet, és éld át a MOL Aréna semmihez sem fogató hangulatát!

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, Fortuna liga
Cookies