Jelenlegi hely

Napkollektorok telepítését fontolgatja? Most akár 1750 € értékű támogatást is kaphat!

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2018, február 22 - 08:02 | Színes
A napkollektorok hatékonysága függ a tájolástól, az évszaktól, valamint a felület lejtésétől, amelyre a napsugarak összpontosulnak. A nyári intenzív napsugárzás folyamán gyakorlatilag teljes mértékben melegíthető a víz a napenergia segítségével. A napkollektorok azonban fagypont alatti hőmérsékleten is megbízhatóan működnek. Napsütésben télen is termelik a hőt.
Napkollektorok telepítését fontolgatja? Most akár 1750 € értékű támogatást is kaphat!

Miért a napkollektorok?

A napkollektorok legnagyobb előnye az, hogy a melegvíz-előállítási költségeket akár 70%-al is csökkenthetik, a fotovoltaikus panelekkel ellentétben kis helyet foglalnak el a tetőn. Gyakorlatilag egész Szlovákia területén telepíthetők a családi házakra, függetlenül attól, hogy ön délen, az Árvában vagy Kiszucán él. Az eltérés a legmelegebb és leghidegebb térségek napsugárzási viszonyai között megközelítőleg 15%-os.

 „További előnyük az alacsony telepítési költség. Ráadásul, ha az ügyfél a ZSE ZEON Solar megoldása mellett dönt, a professzionális tanácsadás, telepítés, garanciális és garancián túli szervizelés mellett egy speciális szervizelést is biztosítunk, 2 évvel a telepítés után, melynek során díjmentesen cserélik a hőátadó folyadékot. Extra bónusz ügyfeleink számár a 12 éves garancia” – tette hozzá Erik Chabreček, a ZSE ZEON Solar megoldás szakértője

Most akár 1750 € értékű támogatást is kaphat!

Azok a családok, amelyek a melegvíz-előállítást napenergia felhasználásával szeretnék megoldani, idén újra lehetőséget kapnak az anyagi támogatásra. „Az érdeklődők megadhatják elérhetőségeiket a www.zeon.sk/solar weboldalon. Cégünk a pénzügyi támogatás kérvényezését és az ezzel kapcsolatos ügyintézést is vállalja. A támogatásnak köszönhetően az érdeklődők kezdeti kiadása jelentősen csökken, a fennmaradó összeget pedig egyszeri fizetéssel vagy részletekben is kifizethetik, már havi 48 €-tól” – mondta Erik Chabreček, a ZSE szakértője.

Bővebb tájékoztatást a www.zeon.sk weboldalon talál.