Back to top

Napba öltözött sárga-kékek

Publikálva: 2016, február 8 - 07:31
A törökországi összpontosítás második edzésnapján a nap mosolygott a sárga-kékekre, így a kemény munka is jobb kedvben telt.

A DAC vasárnap második teljes napját töltötte a Földközi-tenger partjainál, és szombathoz hasonlóan ismét két edzést abszolvált. Vasárnap reggelre kitisztult az ég, a napsütés mellett viszont továbbra is fújt az erős, hűvös szél.

Straka Gábor kivételével a teljes keret az edzői stáb rendelkezésére állt, a kapitány izomsérülés miatt szorult pihenőre. Peter Štepanovský is már teljes erőbedobással gyakorol, Jakub Brašeň pedig szombaton befejezte az antibiotikumos kezelését. A vasárnap negatívuma, hogy Matej Slávik kapus mutatóujja erős ütést kapott, ezért a délutáni edzést félbe kellett szakítania.

Hétfőn ismét két fázisban készül a csapat - délelőtt a pályán, délután a szálloda konditermében. Kedden pedig következik az edzőtábor első mérkőzése, amelyen a 2011-es év macedón bajnoka, az FK Shkëndia Tetovo lesz az ellenfél.

Ki kivel van szobán?

A huszonnégy játékosból álló keret az első hotelszárny harmadik emeletén van elszállásolva, a szobákat így osztották szét:            

Pačinda - Tujvel
Davis - Stephens
Ljubicic - Asanovic
Szarka - Brašeň
Polievka - Michalík
Straka - Horváth
Pagáč - Kollár
Štepanovský - Ľupták
Mészáros - Egri
Zivkovic - Huk
Milošovič - Slávik
Kwin - Pape Sarr

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies