Back to top

A Nagyszombati régió idegenforgalmi egységeinek képviselői a Csallóközben

Publikálva: 2023, május 31 - 20:09
Igazi nyári nap és rengeteg élmény várta a Nagyszombat megyei idegenforgalmi szövetségek és információs központok képviselőit a Csallóközben.
A Nagyszombati régió idegenforgalmi egységeinek képviselői a Csallóközben

A Csallóköz Területi Idegenforgalmi Szövetség a Nagyszombati Kerületi Idegenforgalmi Szövetséggel közösen szervezett információs napot, amely keretében a látogatók felkeresték a régió legnagyobb attrakcióit. Galántáról, Nagyszombatból, Pöstyénből, Galgócról és Szenicéről érkeztek résztvevők a programra.

A dunaszerdahelyi Thermalparkban indult a nap. Az idegenforgalmi szövetség tevékenyégének bemutatása után az idén ötvenéves aquaparkot járták be a vendégek. A nagymegyeri Thermal Corvinus felfedezésével folytatódott a program. Dunaszerdahelyre visszatérve a Park Bistroban elfogyasztott ebéddel töltődtek fel a vendégek.

Délután az adrenaliné és a sporté volt a főszerep. A Slovakia Ring univerzális motorsportpályán nemcsak a száguldó motorokat, hanem a videó szobát és a gokart központot is bemutatták. A Malkia Parkban exkluzív élmény várta a vendégeket, megismerhették a park új jövevényeit. A program zárásaként a somorjai x-bionic sportközpont létesítményeit járta be a küldöttség.

Nagy örömünkre szolgál, hogy a résztvevők egyetértettek abban, hogy rengeteg kikapcsolódási lehetőség várja a vendégeket Csallóközben és kiemelték a szolgáltatások minőségét. Biztató, hogy többen már a csallóközi nyaralást tervezik - víz mellett, kerékpárral és sok-sok kiegészítő programmal.

Teljesült a tanulmányút elsődleges célja, hogy a szélesebb régióban is megismerjék az itt elérhető lehetőségeket. Bízunk benne, hogy a jövőben Nagyszombat megye távolabbi területeiről is több látogathatót fogadhatunk Csallóközben.

Csallóköz Területi Idegenforgalmi Szövetség

Ezt már olvasta?

Cookies