Back to top

Nagyszombat-DAC: biztonsági intézkedések

Publikálva: 2016, március 18 - 15:26
A szombat esti Nagyszombat-DAC rangadóval kapcsolatos biztonsági intézkedések.
Nagyszombat-DAC: biztonsági intézkedések

A szervezők a következő biztonsági intézkedéseket hozták a szombati Nagyszombat-DAC rangadóval kapcsolatban:

A mérkőzést 2016. március 19-én, 18.20 órai kezdettel rendezik a nagyszombati City Aréna - Anton Malatinský stadionban.

Az 1/2014 számú a sportrendezvényekről szóló törvény értelmében a rendőrség a találkozót rizikós sporteseménynek nyilvánította. Ezért szigorú biztonsági intézkedések lépnek érvénybe a mérkőzés előtt, alatt és után is.

A DAC szurkolói számára két, egymáshoz közeli parkolót jelölt ki a szervező hazai klub: a 4-es és 5-ös parkolón, a Kollár utca két oldalán (a térképet GPS koordinátákkal lásd alul).

A stadion beléptető kapui 16.20-kor nyitnak és 18.05-kor zárulnak, ezt követően már nem lesznek a szurkolók beengedve. Mindenkit megkérünk, hogy időben - minimum egy órával a mérkőzés előtt - érkezzen a stadionhoz, mivel két zónás ellenőrzési pontok lesznek. Négy, szenzorral működő új beléptető kapu áll majd rendelkezésre a DAC-szurkolóknak, ezért a beléptetés nagyon hosszadalmas lehet.

A stadionban tilos a dohányzás; ez csak kijelölt helyeken, a tribünök mögött lehetséges.

Tilos tárgyak listája: öngyújtó, esernyő, nem működő mobiltelefon, szeszes ital, kábítószer, petárda, lőfegyver, üveg, bot, és minden egyéb tárgy, mely a rendezvény megtartását, továbbá mások személy- és vagyonbiztonságát veszélyezteti.

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies