Back to top

Nagyszombat - DAC 1904: jegyinfó

Publikálva: 2022, május 18 - 15:26
A felsőházi rájátszás utolsó fordulójának mérkőzésén a DAC szombaton a kerületi rivális Nagyszombat otthonában vendégszerepel. Ma kezdődik a vendégszektorba szóló belépőjegyek árusítása.
Nagyszombat - DAC 1904: jegyinfó

A hétvégén a 10. forduló mérkőzéseivel lezárul a 2021/22-es bajnoki idény rájátszása. A DAC a forduló egyik slágermeccsén Nagyszombatban vendégszerepel. A kerületi rangadóra szurkolóink is elkísérhetik a csapatot.

A Nagyszombat-DAC derbit 2022. május 21-én, szombaton 17:00 órától rendezik.

A vendégszektorba szóló belépők ára egységesen 10 euró, semmilyen árengedmény sem vonatkozik a jegyekre. Mindegyik belépő névre szól.

A stadionba való belépés során a jegyek és a személyes iratok (személyigazolvány vagy útlevél, a gyerekeknél egyészségügyi kártya) ellenőrzése zajlik majd. A belépőjegyen olvasható névnek egyeznie kell az iratokon szereplővel. Csak azok a nézők lesznek beengedve, akiket feltüntettek az előzetesen elküldött névjegyzékben.

A stadion területére nem léphetnek be azok, akiknél pirotechnika található, és a csuklyát viselők sem. Felhívjuk a figyelmet, hogy akik a mérkőzés során csuklyával takarják el az arcukat, ki lesznek vezetve a stadionból.

A stadion jegypénztárai és beléptető kapui másfél órával a kezdő sípszó előtt, 15:30 órakor nyitnak. Megkérjük a szurkolókat, hogy a szigorított biztonsági előírások miatt időben érkezzenek a mérkőzésre. Azok a személyek, akik láthatólag alkohol vagy egyéb szerek befolyása alatt állnak, nem lesznek beengedve a stadionba; ugyanez azokra is érvényes, akiknél az előbb említett anyagokat találnak a szervezők. Parkolásra a megszokott helyszíneket javasoljuk, a Kollár utcán, illetve a bevásárlóközpont alagsorában.

belépőjegyek értékesítése ma kezdődik és a következő helyszíneken zajlik:
DAC store, MOL Aréna főlelátója: szerda 15:00-18:00 óra; szerda-péntek 10:00-18.00 óra; szombat 9:00-12:00 óra
Nagyszombati stadion: a mérkőzés előtt a helyszínen, 15:30-tól

Szurkoljunk Nagyszombatban is szeretett csapatunknak, mintha idehaza játszanánk, hiszen: Mi mindenhol otthon vagyunk! Hajrá DAC!

Szurkolóink figyelmébe

A DAC legutóbbi idegenbeli mérkőzésén, amelyen szintén Nagyszombatban léptünk pályára a Szered ellen, a találkozó ellenőre a jelentésében említést tett a szurkolóink rasszista viselkedéséről („a bőrszínre irányuló sértő megnyilvánulások a 28. percben”). Ez alapján a SZLSZ Fegyelmi Bizottsága 1000 eurós pénzbüntetéssel sújtotta klubunkat, egyúttal pedig egy olyan intézkedést is meghozott, amely megtiltotta, hogy a klubunk egy tétmérkőzésen jegyet rendelhessen a szurkolóinak a vendégszektorba. E rendelet érvénybe lépését egyelőre 2022. október 31-ig feltételesen elhalasztották. Ez azt jelenti, hogy az ilyen viselkedés megismétlődésének esetén érvénybe lép a tiltás, és a szurkolóink minimum egy idegenbeli találkozóra nem utazhatnak el.

Ezért nyomatékosan figyelmeztetjük a szurkolókat, hogy a sportszerűtlen és rasszista viselkedés semmilyen formája sem elfogadott, és ezeket a szervezők azonnali közbelépése követi majd. 

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies