Back to top

Nagyszabású gyereknapi forgatag a Lidl játszóterén

Publikálva: 2022, június 3 - 00:11
A 2020-ban közösségi összefogással megnyert, majd tavaly felépített és átadott Lidl-játszóteret ünnepelhették ezúttal már korlátozások nélkül a legilletékesebbek, a gyerekek.
Nagyszabású gyereknapi forgatag a Lidl játszóterén

A Lidl vállalat képviselői örömmel mondták el, hogy több mint 508 ezer szavazat eredményeként megvalósult játszóteret ugyan tavaly adták át hivatalosan, de az idén végre igazi „bulit“ is csaphatnak a gyerekeknek.

Nagy Krisztián, a város sport és ifjúsági szakbizottságának elnöke megköszönte a vállalatnak a csodás játszóteret, a közösségnek pedig a sok-sok szavazatot, amellyel elérték az üzletlánc játékában annak megépítését. Kiemelte, a valamikori Fenyves lakótelepi játszótér helyén megépült új tér biztosan olyan örömet szerez a mai gyerekeknek, mint szerzett a régi a valamikori gyerekeknek. Ezért megkérte a gyerekeket és a szülőket, hogy örömmel használják, de óvják és védjék is a kedves, ötletes, biztonságos kikapcsolódásra lehetőséget nyújtó teret. Emlékeztetett arra is, hogy összefogással újabb szabadidős kikapcsolódásra lehetőséget nyújtó közösségi teret nyerhet városunk lakossága, a Kaufland üzletlánc idén ősszel induló K Park projektjében.

A rövid köszöntők után ezúttal a játszótér fő használói, a gyerekek vágták át ünnepélyesen a Žihadileko játszótér szalagját, majd kezdődött a délutánig tartó móka: arcfestés, ügyességi játékok, ugrálóvár és persze Maja, a méhecske várták a lurkókat.

-rovin-

Ezt már olvasta?

Cookies