Back to top

Művészet, kis pancsolás, gospel gála és fergeteges bulik jönnek a héten

Publikálva: 2022, november 14 - 07:29
Ez a hét is gazdag programkínálattal várja a kikapcsolódni vágyókat! A kortárs művészetről szóló előadástól, pancsoló kedden, könyvbemutatón és koncerteken át a gospel gáláig! Íme az összegyűjtött kínálatunk!
Művészet, kis pancsolás, gospel gála és fergeteges bulik jönnek a héten

Ma a Művészet mindenkinek! Közérthető előadások a kortárs művészetről a Vermes-villában! programsorozat részeként Varga-Amár László festőművész Ezt én is meg tudom csinálni címmel tart előadást, amelyben arra igyekszik választ adni, hogy mi teszi a művészt művésszé, illetve hogy hogyan is zajlik az alkotói folyamat.

Kedden már a Thermálparkba csalogatják a fürdőzni vágyókat, ugyanis újra itt a közkedvelt Pancsoló kedd, ahol a forró termálvizet élvezhetjük 17 óra után, ráadásul kedvezményes áron!

Szerdán ismét városunkba látogat a New York-i világhírű THE GOLDEN VOICES OF GOSPEL 12 tagú hangszeres énekegyüttes, amely sok éve több hónapos, izgalmas turné keretében járja a világot, bemutatva a gospel műfaj szépségeit.

A formációt remek muzsikusok és fantasztikus énekesek alkotják. A változatos repertoárban az ütős hangszerek, a zongora és a basszus egyenlő szerepet kapnak, ami felhőtlen jókedvet kölcsönöz az előadásnak.

A gospel gálakoncert az örökzöld gospel dalokkal a The Golden Voices of Gospel együttes autentikus előadásában nagyon személyes, feledhetetlen és páratlan zenei élményt nyújt! Időtartama 2 X 50 perc lesz, 15 perces szünettel.

November 18-án, pénteken két program is vár – az NFG-ben Durica Katarina Mennyit adtál érte? című kötete a lányok és asszonyok, a béranyák és biológiai szülők, a petesejtdonorok és meddő nők nyomasztó világába ad bepillantást... Lemondás, pénztelenség, kiszolgáltatottság az egyik oldalon; szégyen, remény és hatalom a másik oldalon... 

Durica Katarina új regényében ismét tabutémákat döntöget, és ahogy azt tőle már megszokhattuk, ő is újra elmegy a falig, de ő azért, hogy megírja azoknak a sorsát, akik nem beszélnek, vagy akikről mindenki más hallgatni szokott. A beszélgetést Récsei Noémi vezeti majd.

Majd ugyancsak aznap, de már könnyedebb műfajjal, retro klubesttel csalogat mindenkit városunk „old boys” zenekara, a Shadows Club DS gitárzenekar a Rock Coffee 79-be, kis könnyűzenei kilapcsolódásra. 

Szombaton, november 19-én pedig két koncert is hívogat: a Csaplárban a STORYUM koncertje invitál mindenkit egy izgalmas fény- és tánc showra. A zenekar úgy ígéri, bámulatos előadással készül, melyet kórus, illetve tánc is kísérni fog. A kórus tagjai: Kiss Helga, Malík Anita, Textor Bence, Boráros Áron, Hodossy Károly, Ábrahám Imike. A tánckar tagjai: Szombathelyi Veronika és Orosz Noémi. A produkciót látványos vetítés kiséri majd, Nagy Ferenc jóvoltából.

Este pedig fergeteges Rock'n'Roll bulival érkezik a CandyMen Duo a St. Patrick's Pubba. A nagysikerű Csallóközi Vásár koncert után a zenekar újra Dunaszerdahelyen pörgeti a nagybőgőt! Mint hírül adták, lesz zenebona, csodás borok, sör és persze minden, ami egy hatalms bulihoz szükséges!

Az eseményekhez tartozó részletes leírások, helyszínek és időpontok itt érhetők el!

(nagy)

Ezt már olvasta?

Címkék: programajánló
Cookies