Back to top

A munkaadók és önfoglalkoztatók biztosítási díjainak halasztása 2021 januárjában

Publikálva: 2021, február 9 - 12:39
A Szociális Biztosító közzétette a 2021 januári hónap után kérvényezhető biztosítási díjak halasztásáról szóló becsületbeli nyilatkozat formanyomtatványát.
A munkaadók és önfoglalkoztatók biztosítási díjainak halasztása 2021 januárjában

A Szociális Biztosító közzétette annak a becsületbeli nyilatkozatnak a formanyomtatványát, mellyel a munkáltatók és az önfoglalkoztatók (SZČO) kérvényezhetik a 2021 januárjában esedékes biztosítási díj befizetésének elhalasztását. 2021 június 30-án jár le a határidő. A biztosító azt ajánlja, hogy a becsületbeli nyilatkozatot mihamarabb, legfeljebb a 2021 februárjában esedékes biztosítás lejárta előtt küldjék el a biztosítóhoz.

Azok a munkáltatók és önfoglalkoztatók vehetik igénybe a halasztást, akik nettó forgalma vagy üzleti jövedelme legalább 40 százalékkal esett vissza az adott hónapban. A biztosítási díjak befizetésének határidejének meghosszabbítása 2021 januárjjában azokra az önfoglalkoztatókra vonatkozik, akik rendelkeznek kötelező beteg- éa nyugdíjbiztosításal, valamint a munkáltatók munkáltatói (nem a munkavállalói) biztosításának részére.

A Szociális biztosító javasolja az elektronikus formát - Becsületbeli nyilatkozat - A biztosítási díj halasztása 2021 januárjában, amely gyors visszaigazolást jelent a halasztott díjak beiktatásáról. . Szükség esetén lehetőség van a papírforma letöltésére is, amelyet postai úton kell eljuttatni a Szociális Biztosító illetékes fiókjához.

socpoist.sk

Ezt már olvasta?

Cookies