Back to top

A MOL kiemelt figyelmet fordít a régióra

Publikálva: 2016, november 16 - 15:15
A MOL 22%-os tulajdonrészt vásárolt az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) előírásai alapján 4. kategóriába sorolt, a tervek szerint több mint 13 ezer férőhelyes dunaszerdahelyi stadionban.
A MOL kiemelt figyelmet fordít a régióra

A MOL a Slovnafton keresztül több mint 15 éve van jelen a szlovák piacon, most pedig a MOL márka közvetlenül is megjelenik az ország sportéletében. A stadionban 2 millió eurós alaptőke-emelés útján szerzett 22%-os részesedés, valamint a szlovák bajnokság egyik legnépszerűbb csapatával, annak utánpótlás képző akadémiájával történő együttműködés országos és nemzetközi szinten is erősíti a MOL márkaismertségét. .

A 2018-ra felépülő MOL Aréna az UEFA 4. kategóriás stadionjaként alkalmas lesz női Európa- és világbajnokság, férfi Európa- és világbajnokság csoportmérkőzések, UEFA kupa csoportmérkőzések és selejtezők, Bajnokok Ligája csoportmérkőzések, valamint az U21 és kisebb nemzeti válogatott csapatok világbajnokságának megrendezésére is.

„A nemrég meghirdetett MOL 2030-as stratégiánk fontos része, hogy a jövőben is kiemelt figyelmet fordítunk a közép-európai régióra, így Szlovákiára is. Célunk, hogy közelebb vigyük az emberekhez a MOL-t, erre pedig a sporttámogatás az egyik leghatékonyabb eszköz, hiszen a sport iránti elkötelezettség tömegeket képes megmozgatni. Ezért is álltunk támogatóként a horvát illetve a magyar válogatott mögé, és ezért lépünk most együttműködésre a Közép-Európában jól ismert FC DAC futballklubbal” – mondta Bacsa György, MOL-csoport stratégiai és üzletfejlesztési igazgatója.

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC Aréna
Cookies