Back to top

A MOL Aréna jelölve az Év stadionja címre!

Publikálva: 2020, február 19 - 14:34
A nagy presztízsű ankét szavazása március 15-ig tart.
 A MOL Aréna jelölve az Év stadionja címre!

Számunkra a legszebb a világon. A világ számára is a legszebb lesz? A dunaszerdahelyi MOL Aréna helyet kapott a „Stadium of the Year” díjára nevezett 21 impozáns stadion között. A listán 19 ország létesítménye szerepel a világ minden tájáról, amelynek befogadóképessége meghaladja a 10 000 nézőt és amelyeket hivatalosan 2019-ben adtak át.

Ez már az ankét jubileumi, 10. kiírása, és az elmúlt öt évhez hasonlóan ezúttal is két kategóriában hirdetnek győztest. Az egyik díjat a sportépítészek ítélik oda, míg a másikat a szurkolók. A versenyt a stadiumDb.com oldal hirdette meg, amely a világ egyik vezető, futballstadionokkal foglalkozó weblapja.

A MOL Arénára a http://stadiumdb.com/competitions/stadium_of_the_year_2019 linken szavazhatnak. A szavazás 2020. március 15-e éjfélig tart, a nyerteseket három nappal később, március 18-án hirdetik ki.

A szavazásnál ki kell választani az ön öt kedvencét és fokozatosan 5-től (MOL Aréna) 1 csillagot adni nekik. A végén ne felejtsék el megnyomni a Vote gombot. Egy eszközről (számítógép, telefon stb.) csak egy szavazat adható le.

Tavaly az oroszországi Volgograd Arena nyerte a szurkolói szavazást, míg a zsűrit leginkább a diósgyőri DVTK Stadion kápráztatta el.

A dunaszerdahelyi futballstadion egy teljes átépítésen esett át, amely 2016-ban kezdődött és tavaly fejeződött be. A MOL Aréna befogadóképessége 12 700 ülőhely és az együttesünk otthona teljesíti az UEFA 4-es kategóriájának előírásait is.

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, MOL Aréna
Cookies