Back to top

MLSZ kártya igénylők figyelmébe

Publikálva: 2016, augusztus 29 - 18:38
Az YBS fanklub közleményben jelezte, akik igényeltek MLSZ kártyát és az általuk elküldött névsorba szerepelnek, hogy a kártya kiváltását megtehetik szeptember 3-án 10:00 órától kezdődően a Dunaszerdahelyen szervezett Nyárbúcsúztató keretén belül a városi Sport- és Szabadidőparkban.

"Az előregisztráció megtörtént az YBS Fanklub által összegyűjtött adatok elküldésével és most következik az MLSZ kártya hivatalos átvétele. Az MLSZ által kibocsájtott kártyának tartalmaznia kell a már előzetesen feltüntetett adatok mellett a tulajdonos fényképét is. A FÉNYKÉPET a kártya átvételi pontján készítik el, ezért mindenkinek személyesen kell átvenni. /16 év alatti személy a törvényes képviselőjével jelenjen meg./

AZ MLSZ munkatársainak hajlandóságukat, rugalmasságukat az is bizonyítja, hogy a közös egyeztetéseknél figyelembe vették és előtérbe helyezték az YBS által felvázolt kéréseket és igényeket a kártya átvételével kapcsolatban, és e megállapodás keretén belül jönnek el először a Felvidékre, Dunaszerdahelyre, teljes technikájukat, felszerelésüket elhozva, hogy átadhassák az MLSZ kártyákat, hogy a későbbiekben igénybe vehessük szolgáltatásaikat.

Az adminisztrációs feladatok megkönnyítése és meggyorsítása érdekében, aki a névsorban szerepel, legyen szíves jelezze a szokásos elérhetőségeken, hogy ott tud-e lenni szombaton vagy sem. Aki még szeretne MLSZ kártyát, jelezze az YBS Fanklubnak" - olvasható a közleményben.

Ezt már olvasta?

Címkék: YBS
Cookies