Back to top

Mit vegyek fel?

Publikálva: 2016, január 30 - 09:42
Javában zajlik a farsang, bál bált követ. De milyen is az idei farsangi női divat?

Ezt kérdeztük Pázmány Gyöngyitől és Istvántól, a Pesti Divat tulajdonosaitól, hiszen régóta vannak a piacon, régóta figyelik a trendeket.
A báli etikett továbbra is a hosszú ruhát ajánlja a klasszikus típusú bálokba, ettől természetesen eltérhet a különböző tematikus bálok öltözési trendje. A csipke nem veszített sok éves népszerűségéből, ahogy az utóbbi években, az idén is divatosnak számít. Színek tekintetében jó tudni, hogy az idei farsangi ruhaszínek: az ekrü, a bordó, a sötétkék és a fekete, míg az anyagok általában lágy esésűek, amelyek követik a testet. A hosszú ruhák alul bővülők, a koktélruhák pedig testet követő, szűkebb, ceruzaruhák, vagy pedig derékig szűk felső, alul lokniba szabott, vagy berakott alsó résszel.
Ami a korosztályos divatot illeti, van hasonlóság a fiatalok és a középkorosztály öltözetében. Manapság a hölgyek nagyon adnak magukra, sporttal, étrenddel olyan alakot érnek el, hogy nyugodtan hordhatják a fiatalos szabású ruhákat, a kicsit kihívóbb, szexi vonalaktól sem kell visszariadniuk.
Ugyanakkor mind a mai napig elsősorban kis méretekben érhetők el a báli ruhaköltemények, de Gyöngyiék két megoldást is tudnak az esetleges probléma elhárítására. Ha kell, akkor a vásárló méreteihez igazítják a ruhát, de ha a leendő vásárló szeretne egy más fazonú, netán megálmodott ruhát magára ölteni, akkor készek azt az egyedi igények szerint, saját anyagból elkészíteni.

Ezt már olvasta?

Címkék: farsang, divat, móda
Cookies