Back to top

Miroslav Káčer: Közönségvonzó mérkőzés volt

Publikálva: 2022, július 25 - 23:09
„Remélhetőleg a Víkingur elleni csütörtöki visszavágóra tartalékoltuk a gólokat.” Miroslav Káčer számára különleges volt a vasárnapi Zsolna-DAC (1:1) összecsapás.
Miroslav Káčer: Közönségvonzó mérkőzés volt

„Úgy gondolom, közönségvonzó mérkőzést játszott a két csapat, sok helyzettel és támadással. Kár, hogy nem esett több gól, de mindenesetre színvonalas meccsen vagyunk túl. Mivel közvetlenül a lefújás előtt büntetőt hibáztak a hazaiak, elégedettnek kell lennünk az egy ponttal is, de már a soron következő találkozóra összpontosítunk” – nyilatkozta a vasárnapi Zsolna-DAC (1:1) bajnoki összecsapást követően csapatunk középpályása, Miroslav Káčer.

A zsolnai klub 26 éves neveltje számára, aki a Plzeň együttesétől szerepel kölcsönben Dunaszerdahelyen, különös jelentőséggel bírt a vasárnapi összecsapás. „Így van, de nem igazán összpontosítottam erre, igyekeztem a lehető legjobb teljesítményt nyújtani. A hazai öltöző kívülről zárva volt, így nem volt esélyem oldalt téveszteni. A meccs elején volt néhány sikeres passzom, amelyekkel átjátszottam a hazaiak védelmét, de sajnos nem használtuk ki az ebből fakadó lehetőségeinket. Egymás után jönnek a találkozók, erőnlétileg nem vagyunk egyszerű helyzetben, nagyon fontos a megfelelő regeneráció. Remek dolog, hogy Veszelinov Dani megtartotta a csapatot, és hogy a védelemben is önfeláldozóan futballoztunk. Ebben a szellemben kell futballoznunk az elkövetkező meccseken is. Remélhetőleg a Víkingur elleni csütörtöki visszavágóra tartalékoltuk a gólokat, amelyen szeretnénk győzni és továbbjutni” – jelentette ki a kétszeres édesapa, aki a Zsolna színeiben 184 bajnoki mérkőzésen lépett pályára és a 2016/17-es szezon végén bajnoki címet ünnepelhetett – Adrian Guľa vezetőedzővel közösen.

Lövések tekintetében vasárnap alaposan felülmúlta a DAC a Zsolnát, a kaput eltaláló kísérletek aránya 12:2 volt a mi szemszögünkből. Ezek közül viszont csak egy kötött ki a hazai kapuban, bár az rendkívül szépre sikeredett. Krstović parádésan találta el Veselovský beadását, és négy nap elteltével megismételte a góllal végződő ollózását. „Mindannyian láthatjuk, hogy Nikola remek formában van, még legalább háromszor betalálhatott volna. Képes helyzetekbe kerülni, ám kicsit dolgoznia kell a hatékonyságán. Nagyon örülünk a formájának, az ollózása ismét a meccs csúcspontja volt.”

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Cookies