Back to top

Mindenkit vár a jégpálya!

Publikálva: 2018, december 7 - 20:11
Pénteken nyitotta meg kapuit a téli szezon kezdetén a városi sportcsarnok melletti jégpálya.

A délutáni megnyitón Karaffa Attila alpolgármester üdvözölte a fiatalokat, akik szép számmal töltötték meg a jégpályát. A városvezető megköszönte a Municipal Real Estate  DS igazgatójának, a helyszínen is jelen lévő Jány Józsefnek és a vállalat munkatársainak, hogy idén a tavalyinál két héttel korábban kezdődhetett el a korcsolyázás a jégpályán, s a remek munkát annak mindennapi működése során. Egyúttal minden látogatónak biztonságos sportolást, jó szórakozást kívánt.

A fiatalokhoz szólt Nagy Péter diákpolgármester is. "Évről évre kicsik és nagyok egyaránt várják a téli időszakot, amikor is hódolhatnak szenvedélyüknek, a korizásnak. (...) Örülök, hogy idén én is részese lehetek a megnyitónak és ezúton kívánok mindenkinek sok szép élményt a műjégpályán és békés, boldog karácsonyi ünnepeket!"

Külön meglepetés is várt a látogatókra Hájos Zoltán polgármester jóvoltából, mert minden fiatal a jegy mellé "ehető" meglepetésben részesült.

A jégpálya belépőinek ára a tavalyihoz képest nem változott, s továbbra is a megszokott nyitvatartással működik a létesítmény, amely kizárólag december 24-én és december 31-én változik, akkor csak 10.00-14.00 között lesz nyitva.

Ezt már olvasta?

Cookies