Back to top

Milan Dimun: Európa az elsőszámú célkitűzésünk

Publikálva: 2022, május 3 - 11:25
„Az előttünk álló két mérkőzésen felelősségteljesen fel fogunk készülni a selejtezőre, amely számunkra a szezon kicsúcsosodását jelenti.” A Szered-DAC (0:0) hétvégi bajnoki találkozót Milan Dimun értékelte.
Milan Dimun: Európa az elsőszámú célkitűzésünk

„Jobban kezdtünk, néhány ígéretes lehetőséget is kialakítottunk. Kár, hogy nem sikerült betalálnunk, az ilyen helyzeteket ki kell használnunk. Ha ez sikerül, a mi szájízünk szerint alakul a meccs, megnyugodhattunk volna. A reményteljes kezdet után picit talán alábbhagyott a lelkesedésünk, de a második félidőben is voltak helyzetféleségeink, míg a Szeredet nem engedtük helyzetbe kerülni. Be kell lőnünk a lehetőségeinket, enélkül nem lehetünk sikeresek. Természtesen a jó védekezés a siker alapja, de gólok nélkül nem lehet győzni. Örülünk, hogy újabb kapott gól nélküli összecsapáson vagyunk túl, de a támadásokban is eredményesnek kell lennünk” – állapította meg a hétvégi Szered-DAC (0:0) mérkőzésről Milan Dimun, amely után eldőlt, hogy a bajnoki idényt a tabella 4. helyén zárjuk. 

„Tisztában vagyunk azzal, hogy nem ez a legsikeresebb szezonunk, de még él az európai kupaporondra való kijutás esélye. Ez az elsőszámú célkitűzésünk, amelyre összpontosítunk. Remélhetőleg sikerrel járunk. Az előttünk álló két mérkőzésen felelősségteljesen fel fogunk készülni a selejtezőre, amely számunkra a szezon kicsúcsosodását jelenti. Bízom a sikerben” – jelentette ki a 25 éves középpályás, aki a Slovan elleni múlt heti győzelem alkalmával sárga lapos eltiltás miatt hiányzott, szombaton pedig a 23. alkalommal lépett pályára a jelenlegi idényben.

Nagy Krisztián / dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Cookies