Back to top

Mikulás csomagok gyűjtését szervezik

Publikálva: 2023, november 25 - 10:16
A Pázmaneum Társulás Mikulás csomagok gyűjtését szervezi idén is a nehéz sorban élő családok gyerekei részére a Szívből jövő segítség társulással és Dunaszerdahelyi Plébániai Karitásszal közösen 2023. november 23. és december 4. között Dunaszerdahelyen. A kezdeményezést a jóakaratú emberek támogathatják kész Mikulás csomaggal vagy bármilyen gyümölcs, édesség, élelmiszer megvásárlásával is – ezeket az erre a célra kijelölt helyen lehet leadni. Mutatjuk a részleteket!
Mikulás csomagok gyűjtését szervezik

Dunaszerdahelyen:

  • a Baranyai élelmiszerüzletben
  • a Robi ABC-ben
  • a Fácán Presszóban
  • a Bonjour Kávézóban
  • az Itsipitsi könyvesboltban és kávézóban

Bővebb információ: info [at] pazmaneum.com villámposta címen kérhető, vagy a szociális hálón a szervező társulás oldalán található.

Összegyűjtve az adományokat a társulás tagjai elkészítik a csomagokat és a családlátogatások alkalmával átadják a rászoruló családoknak.

„Szeretnénk örömet okozni a gyermekeknek, hiszen sokszor a nehéz sorban élő családoknál nem mindig jut rávaló, hogy megajándékozzák a gyerekeket. Minden gyermek megérdemli, hogy boldog legyen és Szent Miklós napján őket is megajándékozza szeretettel és egy kis kedvességgel a jótevő szent. Bízunk benne, hogy több családnak is örömet tudunk szerezni ezzel az aprósággal, ahogy az előző években is tettük! 

»Amit eggyel a legkisebbek közül tesztek, velem teszitek« (Mt. 25:40) – a szentírási jelmondattal biztatunk mindenkit, kapcsolódjon be a kezdeményezésbe, segítsen abban, hogy mosolyt csaljunk a gyermekek arcára!

A legnagyobb öröm, ha megajándékozhatunk másokkal is szívből jövő örömmel és szeretettel” – fogalmaznak.

(dszi)

Ezt már olvasta?

Címkék: Mikulás
Cookies