Back to top

Mikulás csomag gyűjtés a nehéz sorban élő családok gyerekeinek

Publikálva: 2022, december 1 - 09:13
A Pázmaneum polgári társulás Mikulás csomag gyűjtést szervez a nehéz sorban élő családok gyerekeinek. A társulás az adományokat a Szívből jövő segítség társulásnak adja át, akik eljuttatják azokat a rászoruló családok gyermekeinek.
Mikulás csomag gyűjtés a nehéz sorban élő családok gyerekeinek

Támogathatják a kezdeményezést kész Mikulás csomaggal, vagy bármilyen gyümölcs, édesség, élelmiszer megvásárlásával is a kezdeményezést.

A megvásárolt árut az erre a célra kijelölt helyen lehet leadni – Dunaszerdahelyen a Bartók Béla sétányon a Robi ABC-ben, illetve a Baranyai üzetben.

Bővebb információ: info [at] pazmaneum.com e-mail-címen, vagy a szociális hálón.

Az összegyűlt adományokat a társulás tagjai elkészítik, majd a csomagokat családlátogatások alkalmával átadják az arra rászoruló családoknak.

„Szeretnénk örömet okozni a gyermekeknek, hiszen sokszor a nehéz sorban élő családoknál nem mindig jut rávaló, hogy megajándékozzák a gyerekeket. Minden gyermek megérdemli, hogy boldog legyen és Szent Miklós napján őket is megajándékozza szeretettel és egy kis kedvességgel a jótevő szent. Bízunk benne, hogy több családnak is örömet tudunk szerezni ezzel az aprósággal. 

»Amit eggyel a legkisebbek közül tesztek, velem teszitek« – Máté evangéliumának ezen idézetével biztatunk mindenkit, kapcsolódjon be a kezdeményezésbe, és segítsen, hogy mosolyt csaljunk a gyermekek arcára! A legnagyobb öröm, ha megajándékozhatunk másokkal is szívből jövő örömmel és szeretettel” – írják.

2021-ben száznál több csomagot tudtak elkészíteni és szétosztani.

(ka)
 

Ezt már olvasta?

Címkék: Mikulás
Cookies