Jelenlegi hely

Mikor lesz érvényes a Hűségkártya 2018-ban is?

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2017, október 9 - 12:52 | Közérdekű
A Dunaszerdahelyi Városi Hivatal jelenleg több olyan esetet tart nyilván, hogy helybéli lakosok még nem fizették be a 2017-es évre a városi adókat vagy illetékeket. A késlekedők ugyanakkor ezzel azt is kockáztatják, hogy a különböző kedvezményeket biztosító városi Hűségkártyájuk nem lesz érvényes 2018-ban.
Mikor lesz érvényes a Hűségkártya 2018-ban is?

A Dunaszerdahelyi Városi Hivatal illetékes osztálya ezért felhívja  azon dunaszerdahelyi állandó lakhelyű adóköteles személyek figyelmét, akik legkésőbb 2017. november 30-ig  teljes összegben nem fizetik be a helyi adókat és a szemétilletéket, hogy Hűségkártyájuk a 2018-as évre érvényét veszti.

 Emiatt nem lesznek jogosultak számos olyan kedvezményre, amelyet a Hűségkártya biztosít, többek között a kedvezményes belépőjegyre a termálfürdőbe, a műjégpályára, a kedvezményes utazásra a városi buszon, vagy akár a jutányos árú parkoló kártyára sem. De elesnek attól a további kedvezménytől is, amely az kártyatulajdonosok gyerekeinek jár az iskolai és óvodai étkezdékben, valamint a napközikben. A Hűségkártya-programba bekapcsolódó kis boltokban nyújtott kedvezményes vásárlásra sem lesz módjuk a jövő évben. Ezért ajánlatos, hogy mindenki saját maga érdekében rendezze hátralékait az említett határidőig.

Forrás: dunstreda.sk - (pve)