Jelenlegi hely

Miért érdemes épp most klímavásárláson gondolkodni?

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, május 14 - 11:31 | Színes
A koronavírus miatt az utóbbi hetekben a legtöbb időt másoktól elszigetelve, saját otthonunkban töltjük. Számos olyan dolog, ami idáig a mindennapi élet természetes velejárójának számított, a koronavírus-járvány miatt elérhetetlenné vált, úgy mint: találkozás egy kávéházban, vásárolgatás a bevásárlóközpontban, edzés a fitneszközpontban vagy egy külföldi nyaralás.
Miért érdemes épp most klímavásárláson gondolkodni?

Biztonság az első helyen

Az elmúlt időszakban legtöbbünk kizárólagos élettere az otthonunk lett: nap mint nap otthonról dolgozunk, otthon együtt tanulunk a gyerekekkel, otthon tornázunk a nappaliban, otthonról online vagy telefonon intézzük az ügyeinket, házhozszállítást veszünk igénybe, ismerőseinkkel, barátainkkal és családtagjainkkal most elsősorban az interneten, legfőképp a közösségi hálón tartjuk a kapcsolatatot. Napról napra egyre inkább melegszik az időjárás, ezért itt az ideje fontolóra venni a klímavásárlást, és még az előszezonban beszerezni az áhított klímaberendezést, hogy segítségével otthonunkban - ahol a koronavírus-járvány idején a legtöbb időt töltjük - kellemes hőmérsékletet biztosíthassunk a család számára. “A koronavírus-járvány idején sem kell ügyfeleinknek attól tartaniuk, hogy egészségük és biztonságuk veszélybe kerül a helyszíni felmérés vagy a beszerelés alkalmával. A Nyugat-szlovákiai Áramszolgáltató (ZSE) elsődleges prioritásként kezeli dolgozói és ügyfelei biztonságát. Szakembereink egy speciális iskolázást követően a megfelelő óvintézkedéseket betartva – szájmaszkot és védőkesztyűt viselve - végzik el a munkálatokat“ – állítja Lenka Gergeľová, a ZSE Klíma termékmenedzsment vezetője.

Helyszíni felmérés és klímabeszerelés várakozás nélkül

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján forróbb napokra már május elejétől, sőt gyakran április közepétől is lehet számítani. S mivel a forróságot a klimatizált helyiségekben lehet leginkább elviselni, a klíma az elmúlt években szinte mindenhol megszokottá vált. Napközben munkánkat klimatizált környezetben végeztük, klimatizált éttermekben fogyasztottuk el az ebédünket, munka után pedig klimatizált fitneszteremben edzhettünk, vagy klimatizált helyiségben múlathattuk az időt barátaink körében egy korsó hideg sör mellett. Idén is már többször előfordult, hogy 25 fok fölé kúszott a hőmérő higanyszála április végén és május elején, most azonban a koronavírus-járvány miatt legtöbbünknek kizárólag az otthonunkban kell megbirkóznunk a hőséggel.

"Sokan vásárolnak hirtelen elhatározásból, amikor már nem bírják tovább a hőséget, mi viszont azt ajánljuk ügyfeleinknek, hogy amennyiben klímavásárlást terveznek, ne várjanak az utolsó pillanatig. Érdemes már most az előszezonban (a meleg nyári hónapokat megelőzően) kiválasztani és megrendelni a megfelelő klímaberendezést. A helyszíni felmérést már pár nappal a kiválasztott légkondicionáló berendezés megrendelését követően, a beszerelését pedig általában az előleg megfizetését követő 7 napon belül elvégzik szakembereink. A készülék beüzemelése várhatóan nagyjából 4 órát vesz igénybe, a bonyolultabb esetekben is csak max. 6 órát. A kánikula beköszöntével már több hetes, vagy akár hónapos várakozási idővel kell számolni, hisz a főszezonban már nem könnyű klímaszerelőt találni“ – teszi hozzá Lenka Gergeľová a ZSE-től.

Klíma már havi 35 eurótól

Klímát venne otthonra és a minőség mellett az ár is fontos szempont? A Nyugat-szlovákiai Áramszolgáltató (ZSE) egy újabb remek ajánlattal rukkolt elő. ”Aktuális ajánlatunkon belül a ZSE Klíma Gondtalanul szolgáltatással már havi 35 euróért elérhetőek a kiváló minőségű Samsung és Daikin márkájú klímaberendezések: helyszíni felméréssel, kiszállítással és beüzemeléssel együtt. Ügyfeleinknek így az egyszeri 200 euró előleg megfizetésén kívül havonta csupán 35 eurójába kerül a kellemes hőmérséklet biztosítása. Ráadásul a Nyugat-szlovákiai Áramszolgáltató (ZSE) most bármely klímaberendezés megvásárlása esetén júliusban és augusztusban, amikor feltételezhetően nő a villamosenergia-fogyasztás, 20%-os kedvezménnyel szolgáltatja az áramot ügyfeleinek, és kínál meghosszabbított garanciát berendezéseire. A 20%-kal kedvezőbb árat 3 évig biztosítjuk a légkondicionáláshoz. Az említett előnyökön kívül a készülék éves szervizelését és karbantártását is biztosítjuk ügyfeleink számára” – egészíti ki Lenka Gergeľová a ZSE-től.

Újdonság – dizájnos klímaberendezés

Fel szeretné dobni valami dizájnos kiegészítővel otthonát, amely stílusos megjelenést kölcsönöz a lakótérnek? Tekintse meg a ZSE kínálatában a dizájnos kivitelezésű klímák széles választékát, melyek között biztosan Ön is rátalál az otthonához leginkább illő modellre. 21 modern stílusú klíma közül válogathat, melyek tökéletesen illeszkednek bármilyen stílusú otthonhoz.

További információkat a www.zse.sk/klima weboldalon talál.

(PR-cikk)

Címkék: PR-cikk