Back to top

Mezbemutatóval és autogramosztással vár az első DAC-NAP!

Publikálva: 2022, június 29 - 06:12
A nyári vakáció első péntek estéjén legyen a szórakozásé a főszerep! Július 1-jén egy közös szezonindító eseményre várnak mindenkit a MOL Aréna mellé. Játékos programok, értékes nyeremények és hamisítatlan sárga-kék hangulat vár mindenkire, aki kilátogat az első DAC-NAPRA.
Mezbemutatóval és autogramosztással vár az első DAC-NAP!

A MOL Aréna B lelátója mögötti parkoló lesz az esemény első felvonásának helyszíne. Hogy miért pont ezt a parkolót választottuk? Egyszerűen azért, mert itt fér el csapatunk vadonatúj autóbusza, amely ez alkalommal kivételesen nem a játékosokat fogja szállítani, hanem mindenki számára megtekinthető és kipróbálható lesz.

A legkisebbeket, a kicsivel nagyobbakat és az egészen nagyokat a „buszteszt” mellett játékos programok várják, amely során értékes nyereményeket sorsolunk ki. A gyerekek DAC-os ajándékokkal gazdagodhatnak, a Kukkonia Ligában részt vevő srácok között pedig 5 darab szezonbérletet is kisorsolunk.

A kilátogató felnőttek sem maradnak izgalom nélkül. Azok, akik már kiváltották a bérletüket, bekerülnek a sorsolásba, amely során nyerhetnek egy vadonatúj DAC-mezt, egy kezdőrúgást vagy lehetőséget arra, hogy az egyik bajnoki mérkőzés előtt találkozhassanak a játékosokkal. A helyszínen regisztráló gyerekek között, akik elhozzák és felmutatják a friss év végi bizonyítványukat, kisorsolunk egy bérletet a hamarosan kezdődő új szezonra.

A hangulatról a MOL Aréna „hangmesterei”, az YBS-fanklub tagjai gondoskodnak. Az ő szurkolásuk mellett 19 órától már a stadionban folytatódik a rendezvény. A kilátogató szurkolóink elsőként tekinthetik meg csapatunk vadonatúj mezét, melyben a DAC az új szezonban fog játszani. Jó hír, hogy a bemutatót követően 15%-os kedvezménnyel lehet a vadonatúj mezt megvásárolni a DAC store-ban.

A DAC-NAPON jelen lesznek csapatunk játékosai Adrian Guľa vezetőedzővel és az új edzői stábbal együtt. Kedvenceink ezúttal is osztanak majd autogramot, és természetesen a közös szelfik készítésére is jut elég idő. Köszöntsük együtt a hamarosan kezdődő új szezont!

A rendezvény mindenki számára ingyenes!

MOL Arena, B tribün mögötti parkoló

16:00 – 19:00 Játékos programok gyerekeknek, Teqball, DAC busz megtekintése
17:45 Kukkonia Liga gyerekek – bérletsorsolás
18:00 Nyereménysorsolás a bérletvásárlók között
18:30 Hozd el a bizonyítványod – bérletsorsolás

MOL Arena VIP tribün

19:00 Csapat- és mezbemutató
19:30 Autogramosztás a VIP Silver teremben

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, MOL Aréna
Cookies