Back to top

A megye kiadványban is ismerteti a középiskoláinak széles választékát

Publikálva: 2023, november 11 - 09:29
A Nagyszombat Megyei Önkormányzat októberben sikeres rendezvénysorozatot szervezett, „Hova menjenek középiskolába Nagyszombat megyében” címmel, ahol az alapiskolák végzőseinek és szüleiknek bemutatták mind a 44 megyei fenntartású középiskolát, képzési és oktatási szakterületeikkel, szakköri tevékenységeikkel együtt.
A megye kiadványban is ismerteti a középiskoláinak széles választékát

„Örvendetes, hogy a rendezvényeink látogatottsága Nagyszombatban és Dunaszerdahelyen is 100%-kal nőtt, míg Szenicén a tavalyi részvétel a 2022-es év szintjén maradt. 

Összességében a mintegy négyezer látogató érdeklődését megragadta a duális képzés lehetősége és azok a kedvezmények, amelyeket a résztvevő diákoknak nyújtunk.

Ezenkívül a rendezvényeken képviseltette magát a megyei tehetséggondozó központunk, a Talentcentrum, amely a megfelelő középiskola kiválasztásához egész évben segítséget nyújt a diákoknak” – fogalmaznak a szervezők.

Valamennyi Nagyszombat megye által fenntartott középiskola megtalálható az ide kattintva elérhető brosúrájukban, amely magyar nyelven a is elérhető a 159. oldaltól.

(ttsk)

Ezt már olvasta?

Címkék: középiskola
Cookies