Back to top

Megújult sportpályák, készülő játszótér a szabadidőparkban

Publikálva: 2022, augusztus 10 - 17:13
Több sportpálya újult meg az utóbbi időben a városi szabadidőparkban. Hamarosan pedig újabb játszótérrel gazdagodik a város.
Megújult sportpályák, készülő játszótér a szabadidőparkban

A közelmúltban, a korábbi homokpálya felszámolása után, két újabb játéktér lett kialakítva. A megújított területen röplabda és tollaslabda játszására alkalmas pálya készült el, továbbá a teqballt kedvelők is megtalálják számításukat, mivel két, a labdarúgást és az asztaliteniszt ötvöző játékra alkalmas asztal használható az új műfüves pályán.

A szomszédságban teljesen új burkolatot kapott a megnagyobbított kosárlabdapálya, mely szintén várja a sportot kedvelőket.

Elkezdődtek a munkálatok az új vásártér szomszédságában is. A műjégpálya és a tűzoltóság közti területen új játszóteret próbálhatnak ki hamarosan a gyerkőcök - tudtuk meg a városi hivatal Műszaki és beruházási főosztályának vezetőjétől, Dömény Ľubomírtól.

A csúszdákat, hintákat, mászókákat körülvevő kör alakú járda a Dunaszerdahelyi Vásár idején is ki lesz használva –  a kézművesek sátrainak ad helyet –, míg a járda és a jégpálya közti területet a kutyatulajdonosok használhatják majd kutyafuttatóként. Természetesen itt sem feledkeztek meg új fák telepítéséről, a területet nagyméretű fák veszik körül, melyek négy-öt éven belül már árnyékot biztosítanak a parkban pihenő gyerekeknek és látogatóknak. A megújuló területen is folytatódik az új és modern közvilágítás kiépítése - mondta el a városi hivatal főosztályvezetője.

-rovin-

Ezt már olvasta?

Cookies