Jelenlegi hely

Mégsem adja az M4 a DAC hétvégi mérkőzését

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, július 10 - 11:22 | DAC hírek
Az eredeti tervektől eltérően nem sugározza a magyar közmédia sportcsatornája a szezon utolsó két DAC-meccsét.
Mégsem adja az M4 a DAC hétvégi mérkőzését

Korábban beszámoltunk róla, hogy klubunk kérésére a magyar közmédia M4-es sportcsatornája műsorra tűzte csapatunk utolsó három bajnoki találkozóját a Fortuna Liga 2019/20-as idényében. A DAC-Slovan rangadótól eltérően azonban a múlt szombati DAC-Zsolna mérkőzés mégsem jelent meg a csatorna képernyőin.

Szurkolóink kérésére utánajártunk az ügynek, és az M4-től azt az információt kaptuk, hogy az elmaradt közvetítésnek technikai okai voltak. A mérkőzést ugyanis nem sugározta egyetlen szlovák televízió sem, így az M4 nem kapott szignált(a korábbiakban is csak olyan mérkőzéseket tudott sugározni az M4, amelyekről valamelyik szlovákiai televízió szignált készített).

Ugyanebből az okból a Rózsahegy-DAC találkozót sem lesz megtekinthető az M4-en.

„Mi terveztük, de sajnos a helyi televíziós társaság nem választotta ki a DAC két mérkőzését az adott fordulóból, vagyis nem készült róla televíziós közvetítés, így nem is tudtuk átvenni. Ezt akkor, amikor jött a kérdés, hogy hány meccset tervezünk, még nem tudták megmondani nekünk” – közölte megkeresésünkre Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója.

A Fortuna Liga összes mérkőzését a huste.tv internetes televízió közvetíti, itt lesz követhető a szombati összecsapás is. A közvetítés linkjét itt találják: https://huste.joj.sk/live

dac1904.sk