Back to top

Megkapta a vakcinát? Ne felejtse, jogosult lesz az oltási prémiumra!

Publikálva: 2021, július 10 - 08:36
Mindenki, aki megkapta a védőoltást, igényelheti az oltási prémiumot, függetlenül attól, mikor kapta meg a vakcinát.
Megkapta a vakcinát? Ne felejtse, jogosult lesz az oltási prémiumra!

Aki mást is meggyőz, hogy oltassa be magát, és az általa ajánlott személy július 1-je után megkapják az első oltást, október 31-ig pedig a másodikat is, jogosult az ezért járó közvetítői bónuszra. A pénzügyminisztérium hangsúlyozta, nincs ok a bónuszok miatt az oltási időpont megváltoztatására.

Még nem indult el az a weboldal, ahol igényelni lehet a közvetítői bónuszt, vagy ahol fel lehet iratkozni az oltási prémiumra.

„Az erre jogosultak a regisztráció megkezdése után legfeljebb hét nappal válthatják be a bónuszt. A beoltottak bármikor jelentkezhetnek az oltási prémiumért. A regisztráció elindításának időpontjáról időben tájékoztatni fogjuk a nyilvánosságot" - közölte a pénzügyminisztérium sajtóosztálya.

A tárca hozzátette, a rendszer elindítását követően a beoltottak a második vakcina beadásától vagy az egyszeri vakcina beadásának dátumától számított hét napon belül regisztrálhatják a közvetítőjüket a bónuszra. A parlament jóváhagyta az intézkedést, Zuzana Čaputová köztársasági elnök aláírására vár a dokumentum.

tasr / ma7

Ezt már olvasta?

Cookies