Back to top

Megjelent az Új Nő szeptemberi száma

Publikálva: 2020, szeptember 14 - 08:07
Megjelent az Új Nő magazin szeptemberi száma Kurucz Klaudiával a címlapon.
Megjelent az Új Nő szeptemberi száma

Kukoricás divattal tisztelgünk a természet, az ősz és nem utolsó sorban a mezőgazdaság iránt. Sárgul már a kukoricaszár… sok-sok érdekesség a kukoricáról. Esterházy Jánost négy éve újratemették a zoboraljai Alsóbodokon. Vajon ki volt Esterházy, a mi politikusunk? Te palóc vagy? – Liszka József néprajzkutatóval beszélgettünk saját magunkról, a szülőföldünkről. Járjuk be és fedezzük fel Dunamente szépségeit! Porondon a karvai látnivalók. Ismerjük meg Dóka Tímeát a Kukkónia polgári társulás elnökét.

Kincs, ami nincs, mégis van – egy glóbusz csodás története. Belestünk a komáromi Bott Pékségbe. Miért fontos a fényvédelem? Miként lehet mosollyal ráállni a mérlegre? Milyen a kóbor macskák kilenc élete? Mindezekre magazinunkból választ kap. Cicalakban jártunk – fókuszban a macskamentés. Hanusz Dániel vitorlás kalandjai – a nagy átkelés! I

smerjék meg Dóri életét, akinek se veled se nélküled kapcsolatát fedi fel előttünk. Most sem fogsz keresni? – Dráfi Anikó írása a felnőttek kapcsolati bonyolultságáról. Mi az arctorna és mire jó? Zsidó Hédi mesél nekünk. Bokor Réka esete, a mai kor Jeanne d’Arcja. Készítsünk zöldségcsipszet, isteni! 

Fizesse elő az Új Nő magazint, és értékes nyereményeket nyerhet! 

Ezt már olvasta?

Címkék: Új Nő, lapajánló
Cookies