Back to top

Megjelent az Új Nő októberi száma

Publikálva: 2021, október 19 - 10:26
Megjelent az Új Nő magazin októberi lapszáma. Címlapon a nagymegyeri Adouki Flóra, aki a helembai divatfotózáson az őszi zsongást mutatja be.
Megjelent az Új Nő októberi száma

Továbbá Fedoricskó Lili elhozta nekünk finomkonfekciós darabjait. E havi lapszámunkban az orosz nők szépségét járjuk körbe. Az orosz száj és a rókaszem esete. A megváltozott női test és a testpozitivitás, Dráfi Anikó őszinte vallomása. Vénuszok – Varga Henrietta, Kovács Marika és Varga Denisa vallanak a testükről. Túl a filteren – a like és a valóság, azaz Sabrina három arca. Határtalan szerelmek: Jessica és Péter, Ildikó és Sunder nagy találkozása és közös élete. Izsán jártunk, ahol a római kori Leányvár a világörökség része lett. A borászok borászával, Bodó Judittal beszélgetünk. Helembán szüreteltünk. Fekete a dió – Tóth László gazda a Losonci-katlanból.

Ősz a bérmálkozás ideje. Felmérés készült a hűtlenségről. Petesejtfagyasztás és donorbaba a jövő megoldása? Mi is a brünni babaturizmus, és mi a véleményünk a hazai abortusz törvénykezésről? Magazinunkban többek között erről is olvashatnak. Hússzégyenítés és a flexitáriánus étrend a megoldás? A szegénység luxusa a háztáji. Mi a tökéletes rizs titka? Otthon rovatunkban fiatalos bungaló házat mutatunk be. 

Kedvezményes előfizetés, két számot ingyen kap! Két lapunk is van, a www.ujno.sk plusz tartalmakat kínál. Apaszív – modern apákat keresünk, akiknek a szíve apai szívként dobban. Korhatár nincs. Az ajánlók és jelentkezők között egy Christian Dior Eau Sauvage férfi parfümöt sorsolunk ki.

 

Ezt már olvasta?

Címkék: Új Nő, lapajánló