Back to top

Megjelent az Új Nő novemberi száma

Publikálva: 2021, november 11 - 14:39
Megjelent az Új Nő magazin novemberi száma, címlapon Deák Bianka őszi színekben a rögös szántáson.
Megjelent az Új Nő novemberi száma

Divatanyagunkban felfedezzük a röggeometriát. Hajnal Auróra divattervező igazi haute couture darabjait Korpás Éva énekes és lánya Lakatos Lili mutatják be, közben Éva mesél a munkájáról, életéről. Meg lehet élni a bevásárlásból? Ezt is megtudhatják a logómánia cikkünkből. Megismerhetik a cipőbűvölő Gyurit, a replikákat és azok hibáit. Kász Attila pedig az álom luxuskivitelben érzésről és annak valóságáról mesél. Deák Csáky Julianna az iskolák ingyen tejét veszi górcső alá. Dráfi Anikó elgondolkodtató írása – Mi lett volna, ha… A nőknek is van kapuzárási pánikja? Hogyan gondolkodunk az életkorunkról? Magazinunkban erről is olvashatnak. Az ageizmus jegyében bemutatjuk Both Évát és Mucha Dorkát. Az otthoni idősgondozás – a láthatatlan női munka. Mészáros Nóra idősgondozó mutatja be hivatását. Bedő Imre a mai és a hagyományos férfiakról mesél. Körüljárjuk a születést: Dr. Buday Beáta szülész-nőgyógyász beszél a császármetszésről. Szalma Nikoletta, ismertebb nevén Vidu elmeséli szüléstörténetét. A kozmetikában mire jó a fényterápia? Többek között erről is olvashatnak. Mézes élet – a nagymegyeri Varga családnál jártunk mézpergetésen. Sidó Tamás mesterséf lebbencstésztát készít. A somorjai sírkertben sétáltunk és fotóztunk. Lombház az ősz színeiben.

Fizesse elő az Új Nőt és 3 számot ingyen kap! A karácsonyi előfizetők között Feller Adrienne illóolajos ünnepi szettet sorsolunk ki 150 euró értékben. 

Apaszív – modern apákat keresünk! Olyanokat, akik kiállják az új idők próbáját, ellátják a feladataikat, mosolyt csalnak gyermekeik arcára, de azért nem veszik túl komolyan magukat. Nevezni és jelentkezni az office [at] ujno.sk címre lehet. 

(PR)

Ezt már olvasta?

Címkék: Új Nő, lapajánló
Cookies