Back to top

Megjelent az Új Nő májusi száma

Publikálva: 2022, május 16 - 06:35
Megjelent az Új Nő májusi száma! Keresse kedvenc magazinját az újságároknál és a Slovnaft benzinkutakon is!
Megjelent az Új Nő májusi száma

Az Új Nő háza táján mindig pezseg az élet: idén nyáron is rengeteg utazást szervezünk! Ellátogatunk a horvát tengerpartra, a komáromi Csillagerőd vendégei leszünk, majd Lednice városa felé vesszük az irányt! Az utazások részleteit keresse magazinunkban és weboldalunkon!

Címlapunkon virágszirmok közt Nagy Franciska (Tárnok) szerepel tyúkocskás ruhájában. Divatanyagunkban az enviromentalista lány ezerféle virágszirom közt pózol. A laza tavaszi öltözékek után a nadrágkosztümök világába is belekóstolhatunk: Faragó Barbara modellünk a girlboss-uniformisokat mutatja be, valamint a ruhadarabok történetével is megismerkedhetünk.

Egy különleges májusi darabot is megcsodálhatunk: újságírónk, Kórósi Lilla majális korzettjében pózolt nekünk, melyen a híres festő, Szinyei Merse Pál Majális című képe látható.

Dráfi Anikó újságírónk édesapjával, a híres színművész Dráfi Mátyással készített interjút, akit arról faggatott, milyen a színház és a mai tájolás 80 éves szemmel. 

Hanzel Annát igazi Aranyhajként kaptuk lencsevégre: castingunkra jelentkezett, s most lehetőséget kapott, hogy elbűvöljön minket hosszú hajzuhatagával – s érdekes élettörténetével.

Ilyenek vagyunk, mi, nők! Magazinunkban sokféle szempontból vizsgáljuk meg a női lét kérdéseit. Megtudhatjuk, miért skatulyázzuk be az idősebb nőket egy szempillantás alatt: hiszen a szerelem kortalan! Danyi Irénke és nála 14 évvel fiatalabb párja, Marcsek Zoltán mesél az előítéletek nélküli szerelemről.

Király Anikó kolléganőnk arról vall nekünk, miért nem helyes, ha egy nő boldogságát abban mérjük, hogy férjhez ment-e már és van-e családja, Olláry Ildikó pedig a közösségi médiában gyakori testszégyenítésről fogalmazta meg véleményét.

Kanovits Judit mikrobiológus kislánya elvesztéséről mesélt nekünk: hogyan lehet feldolgozni egy vetélést, s hogyan küzdött meg az átsuhanó baba okozta gyásszal?

Azt mondják, hogy a negyven az új harminc. Összeállításunkban ezt a jelenséget járjuk körül. Lovász Andrea (Nagyfödémes) mesél nekünk arról, ő hogy látja magát negyvenen túl. 

A változást minden nő megtapasztalja, de vajon mivel jár pontosan a változókor? Cikkjeinkben a klimax és a hormonpótlás kérdéseit boncolgatjuk.

A tavasz a kerti munkák ideje: a komposztálásról egy fiatal lányt, Korpás Rékát kérdeztük, aki szorgosan visszaforgat a földbe mindent, amit csak lehet. Bartal Gábor pedig elmeséli, mi a titka a tökéletes magaságyásnak – és a komposztnak!

Idén végre újra bálozhattunk: a dunaszerdahelyi DAC-Kukkónia bálon jártunk! Cséfalvay Á. András képein megcsodálhatjuk az izgalmas előadásokat, na meg a szebbnél-szebb toaletteket is!

Májusi számunkban szerepet kap a tornaórai terror: megutáltathatja egy gyerekkel a mozgást az iskolai óra? A kérdésről Csiba Roland tornatanár is mesélt nekünk, aki azért dolgozik, hogy a sport mindenki számára élmény legyen!

A Kukkonia sportnap képei pedig arról tanúskodnak, hogy a mozgás igenis öröm lehet a gyerekek számára: képriportunkon 550 gyermek rúgja boldogan a labdát a dunaszerdahelyi DAC Akadémia sportpályáin!

Szépségrovatunkban a csodatevő C-vitamint mutatjuk be, gasztro cikkünkben pedig különleges ázsiai ételeket mutat be Zilizi Pónya Edina.

Tacsitalálkozó a Villa Rosa Étteremben Dunaszerdahelyen! Ötórai teát szervezünk és zsebkutyusoknak és lelkes gazdáiknak. Időpont: június 10. Asztalfoglalás: 031/590 27 70

(PR)

Ezt már olvasta?

Címkék: lapajánló, Új Nő
Cookies