Jelenlegi hely

Megjelent az Új Nő magazin júniusi lapszáma!

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2019, június 11 - 15:31 | Színes
Címlapon Vasmera Katalin selyemkendőben, akit a legszebb faluban, Kisudvarnokban kapták lencsevégre.
Megjelent az Új Nő magazin júniusi lapszáma!

Marcell Zoltán pedig elárulta a falu sikerének a titkát. Élhető falu: csallóközaranyosi polgármesterrel, Varjú Évával beszélgettünk. E havi vendégszerkesztőnk Asztalos Viktória Naszvadról, aki figyelmünkbe ajánlotta a naszvadi lakodalmast. Ha már a paprikafaluban jártunk, belestünk a fóliásokhoz is. Jung Erika zöld harcossal beszélgettünk az egészségmegőrzésről. Ádám Gyula képein az erdélyi pásztorok. Írásunkban pedig rámutatunk a pásztorok fontos létére.

Férfiak vallanak rólunk, nőkről: a festő Szkukálek Lajos és a fotós Dömötör Ede. Vajon mit tud Kim Kardashian, aki sokak példaképe? Ennek jártunk utána. Dior az álmok tervezőjének a londoni divatkiállításán jártunk. 70 éves a Dior-ház. Shabby chic otthon, Mészáros Ónódi Ildikó kalauzol otthonukban, illetve egy kassai belvárosi lakásba tekinthetünk be. Feketeszén jó és árnyoldalai a szépségápolásban. Mit kell tudni a pajzsmirigyről? Többek között erről is olvashatnak lapunkban! Utazzon az Új Nővel az örök szerelem nyomában Székesfehérvárra, vagy a debreceni virágkarneválra.

Erdély gyöngyszemei, menjünk együtt Csíkba! Előfizetőink között pedig álomhétvégét nyerhet a dunaszerdahelyi Villa Rosa panzióba 2 fő részére és Gigi ékszerszettet.

Címkék: Új Nő, lapajánló