Back to top

Megjelent az Új Nő júniusi száma!

Publikálva: 2022, június 20 - 14:10
Idén nyáron 70. születésnapját ünnepli az (Új) Nő: magazinunk ennek örömére saját ruhakollekciót tervez, melyben Rencés Kovács Juli, a LoveColors tervezője lesz segítségünkre! Augusztus végén pedig fogadást szervezünk hűséges olvasóinknak: kövessék figyelemmel a magazint további információkért!
Megjelent az Új Nő júniusi száma!

Címlapunkon Faragó Barbara pózol, s divatanyagunkban hamisítatlan kastélyhangulatot idéz meg igazán nőies nyári ruháiban. 

A pipacsot és a lila mákot a Csallóköz kellős közepén kapta lencsevégre fotósunk, Dömötör Ede. Megtudhatjuk, miért nem jó, ha a mák között pipacs van, s miért szép igazán a végeláthatatlan földeken hullámzó lila mákvirág. A hattyúk titkos életét fotósunk a kora esti aranyórában leste meg a balázsfai kanálison.

Főszerkesztőnk, Ollé Tamás a boldog békeidőkről elmélkedett: milyen a múlt, a jelen és a jövő egy fiatal, húszas évei közepén járó fiatalember szemével? Dráfi Anikó a gyermekkori altatásról fejti ki véleményét. Kárpáti Anita színésznőből lett műkörmös: technikákról, életutakról és a jó körmös ismérveiről számolt be nekünk.

Kovács Orsolya pszichológust arról kérdeztük, miért nem jó, ha kiposztoljuk gyermekünk tiszta egyes bizonyítványát. Strédl Terézia (pszichológus) az emberi kapcsolatokban egyre gyakrabban fellelhető bizonytalan kötődésekről, talajvesztésről mesélt nekünk. Megismerkedhetünk a kötődési stílusokkal, s az örök kérdésre is választ kaphatunk: miért (ne) lépjünk félre?

Csontváry Kosztka Tivadar A magányos cédrus című képe arról igyekszik meggyőzni bennünket, hogy a jó mindig győzedelmeskedik. Ezt azonban nehéz elhinni, amikor a Sajó katasztrófáját látjuk – keresztet vethetünk egykor szép folyónkra?

Férfiakat faggattunk: mi fontos számukra egy kapcsolatban – s egy olyan nő is válaszolt nekünk, aki mindent megad az erősebb nemnek, amire csak vágyik. 

Magazinunk fontos témája a családon belüli erőszak: megtudhatjuk, milyen érzelmek mozgatják ilyenkor az elkövetőt és az áldozatot, hogyan kezelik az ilyen ügyeket itthon és más országokban, valamint bepillanthatunk az utóbbi idők leghíresebb perpatvarába, a Johnny Depp és Amber Heard között folyó tárgyalásba is.

A természethez is közelebb megyünk: Jancsó Bernadett munkatársunk növénygyilkos kalandjairól mesélt, Jámbor Mónika pedig mindenkit igyekszik meggyőzni róla, hogy a hazai kertekben termesztett zöldségeknél nincs jobb!

Kedvenc konyhai eszközeikről Ziliz Pónya Edina, Szvorák Lilla és Zirig Árpád számolt be nekünk, receptjeinkben pedig a bodza dicséretét zengjük. Otthon rovatunkban a teraszon szőtt álom házába nyerhetünk bepillantást.

(-)

Ezt már olvasta?

Címkék: Új Nő, lapajánló
Cookies