Back to top

Megjelent az Új Nő júliusi száma

Publikálva: 2022, július 26 - 11:39
Megjelent az Új Nő júliusi száma! Keresse kedvenc magazinját az újságárusoknál és a Slovnaft-benzinkutakon is!
Megjelent az Új Nő júliusi száma

Címlapunkon Galla Vivien (Érsekújvár) pózol, akit divatanyagunkban Döme Tímeával igazi luxusnyaraláson kaptunk lencsevégre.

Júliusi magazinunk fő témája a nőiesség mibenléte. Kolléganőnk, Olláry Ildikó elmeséli, hogyan élte meg a nővé válás éveit, Ciklusmesék című írásunkban pedig Cserháti-Herold Janka, a hormonmentes.hu weboldal alapítója mesél a női test csodáiról. Összeállításunkban a menstruáció kérdését is alaposan körbejárjuk.

Idén nyáron 70. születésnapját ünnepli az (Új) Nő: magazinunk ennek örömére saját ruhakollekciót tervez, melyben Rencés Kovács Juli, a LoveColors tervezője lesz segítségünkre! Augusztus végén pedig fogadást szervezünk hűséges olvasóinknak: kövessék figyelemmel a magazint további információkért!

Az Új Nő születésnapját visszaemlékezésekkel is megünnepeljük: mit gondoltak a lánynevelésről 70 éve – és mit tartunk belőle ma is aktuálisnak?

A női szerepek sokfélék lehetnek. Novák Zita arra a kérdésre keresi a választ, hogyan legyünk jó nők, s mi történik, ha kirepülnek otthonról a gyerekek. Németh Kosár Evelint a jó anya tulajdonságairól kérdeztük. Kurucz Klaudia a nagybetűs Nőiségről, Ott Réka pedig a férfiszelídítésről osztotta meg velünk gondolatait.

Virágzó vidékeink újabb csodáját, a mézontó facéliát fotósunk, Dömötör Ede kapta lencsevégre. A Green Deal és nulla tehénke című írásunkban az állattenyésztéssel és a zöld mítoszokkal kapcsolatos állításokról rántjuk le a leplet.

Soós Ádám csodatortákat készít, azonban van egy másik hobbija is: fantasztikus kertet nevel. Bepillantást nyerhetünk az igazi nyári kert mennyei hangulatába. A csallóközkürti Mészáros Edina pedig betegségéről, a szklerózis multiplexről mesélt nekünk.

Egy csodás hagyományt is megismerhetünk: vessünk egy pillantást a Ros Beiaard látványos középkori játékaira, melyet a flamandok minden évben megrendeznek.

A nők sok esetben a férfiak árnyékába szorulnak – nincs ez másként az irodalom terén sem. Polgár Anikó ,,Máshogy ír a nő?” kérdésünkre igyekszik választ adni, Török Sophie novellájába is beleolvashatunk, és megtudhatjuk, miért írtak a nők álnéven. Bepillantást nyerhetünk a híres írófeleségek mindennapjaiba is.

(PR-cikk)

Ezt már olvasta?

Címkék: Új Nő, lapajánló
Cookies