Back to top

Megjelent az Új Nő januári száma

Publikálva: 2024, január 24 - 14:22
Az Új Nő idei első, januári számát ajánlják a szerkesztők, annak tartalmát ismerhetik meg az olvasók.
Megjelent az Új Nő januári száma

A címlapunkon Marcell Claudia (23, Dunaszerdahely) pózol, aki divatanyagunkban Dubničková Nikolettával kiegészülve a farsangi időszak és a báli ruhák szépségeit mutatja be nekünk. Báli etikettünkben az illendő viseletet mutatjuk be olvasóinknak, Színjáték kendőkkel című írásunkban pedig Pukkai Judit színtanácsadót faggattuk a külső összhangról.

2023 legdivatosabb női című cikkünkben ajánlások alapján összeállítottuk azoknak a nőknek a listáját, akik mernek a legjobbak és mások lenni. Akik bemutatkoznak: Mészáros Viki, Kádár Szilvia, Fialka Andrea, Tkacsik Márta, Mihálko Erika, Bott Lilla, Keszegh Tünde, Ilka Viktória, Molnár Rozi, Rencés Kovács Juli, Morvay Nelli, Plumet Renáta, Berecz Tóth Ildikó és Varga Bianka.

Az új évvel foglalkozó cikkeinkből megtudhatjuk, miért kell a hagyomány szerint szilveszterkor piros bugyiban várni a szerelmet, illetve milyen érzés szilveszterkor ünnepelni a születésnapunkat. Ellátogattunk a komáromi Ráctemplomba is, ahol az ortodox szerbek januárban ünneplik a karácsonyt, és kolléganőnk, Janković Nóra is elmesélte, miért tartják meg a férjével duplán az ünnepeket.

Magazinunk egyik fő témaköre a férfiasság és a nőiesség kérdése. Szó esik a toxikus maszkulinitásról, arról, hogy lehet-e mérgező a férfi, vagy egyszerűen csak a nők változtak meg, továbbá a női rivalizálást is górcső alá vesszük. Novák Zita kolléganőnk La Campanella című novellájával vezetett be minket a szerelmesek drámáiba.

Fotóriportjainkban Papp Viki a mesebelien havas Rozsnyót örökítette meg, Dömötör Ede Patonyréten készült képei Ollé Tamás kollégánk kimaradásról, lelassulásról szóló írását illusztrálják, de ellátogattunk Gombaszögre, a felújított Andrássy-kúriába is.

Interjúinkban Hégli Dusan (52), az Ifjú Szivek Táncszínház művészeti vezetője hol elgondolkodtatott, hol meglepett, hol megnevettetett minket, a füleki Bóna Katalin segítségével pedig betekintést nyerhetünk a postásélet kulisszái mögé.

Ezt már olvasta?

Címkék: Új Nő
Cookies