Back to top

Megjelent az Új Nő februári száma!

Publikálva: 2023, február 16 - 13:41
Megjelent az Új Nő februári száma! Keresse kedvenc magazinját az újságárusoknál és a Slovnaft benzinkutakon!
Megjelent az Új Nő februári száma!

Címlapunkon és divatanyagunkban Marcell Claudia (22, Dunaszerdahely) egyetemista szerepel, a helyszín pedig egy felvonulási terület, a Kukkonia Farm készülő vendégháza Patonyban. Édes kis állatkák figyelik takarékos divatozásunkat, s az ikonikus ,,kis fekete” és Coco Chanel kapcsolatáról is lerántjuk a leplet.

Februári számunk középpontjában a nő áll – mindenféle szerepben. Bott Lillát (32, Gadóc) hallgatva azon gondolkodtunk, milyen jól van az kitalálva, hogy mi, anyák nem vagyunk egyformák. Megemlékezünk Szentpétery Arankáról (1933–2023) a hazai magyar színjátszás nagyasszonyáról, aki a Komáromi Jókai Színház örökös tagja volt.

Nőiségünk egyik legfontosabb szerve a méh. Összeállításunkban a mióma témáját járjuk körbe, s Szűcs Bernadett (22, Ógyalla) saját példáján keresztül mutatja be, mivel jár ez a betegség.

Vágyunk a hó után, vágyunk a vágy után… Cséfalvay Á. András fotói Bajcson készültek, hóközeli időben, Németi Róbert fotóriportjában pedig a somodi Máriás Nővérek életébe nyerhetünk bepillantást.

Tánc, parkett, csillogás... Vajon milyen a táncosok élete a csillogó ruhák, a táncos cipők és a rivaldafény mögött? Találkozás Csorba Máté (24, Nemesócsa) versenytáncossal és táncpedagógussal. Tánccal kapcsolatos tapasztalatait főszerkesztőnk, Olláry Ildikó is megosztotta velünk.

Társkeresés 25-től 65 éves korig. A köztes megállókat járjuk körbe. Tari Annamária (Budapest) klinikai pszichológust kérdeztük törékeny kapcsolatainkról, valamint egy hatvanas párkereső, Szomolai Tivor szemén keresztül is megismerhetjük az ismerkedés buktatóit.

Az utolsó cseppet sok csepp előzi meg! A bullying, zaklatás, szekálás – ahogy a fekete pedagógia is – nehezen behatárolható fogalmak. Minden hétre akad egy öngyilkos tinédzser vagy egy diáktársait bántalmazó tanuló. Deák Csáky Julianna véleménye az iskolai bántalmazásról.

A pornó képez és tanít. De mire? Mátyus Zoltán pszichoterapeuta pozsonypüspöki rendelőjében többek között a függőségekkel is foglalkozik. Mit jelent, mikor valaki már maga jelentkezik a szakembernél, hogy gyógyulni akar „a sok pornónézésből”?

A zene mindig segít, szerelemben, viszályban egyaránt. Éppen ezért bálba készülődtünk ismét. Valódi fényes bálba, ahol minden igazi volt. A zene a legjobb, az étel a legfinomabb, a bonbonok édesek, a bor részegítő. Helyszín: Dunaszerdahely, MOL Aréna. Rúzs és pezsgő társasági rovatunkban pedig a Komáromi Jókai Színház 70 éves jubileumi ünnepségére is ellátogattunk.

Fizesse elő az Új Nőt és 2 számot ingyen kap! Fizesse elő feleségének, édesanyjának, kedvesének, leányának ajándékba az Új Nőt! Szerkesztőségünk képeslapon értesíti a megajándékozottat a kedves ajándékról. Az előfizetők között ajándékokat sorsolunk ki! Egy évre csak 15 €!

(pr)

Ezt már olvasta?

Címkék: Új Nő
Cookies