Jelenlegi hely

Megjelent az Új Nő decemberi száma

Ezt már olvasta?

Publikálva: 2020, december 22 - 10:15 | Színes
Megjelent a decemberi Új Nő magazin csupa karácsonyi témával. A címlapon az albári Szevecsek Annamária retrós karácsonyi bájjal.
Megjelent az Új Nő decemberi száma

Divatfotózásunk az ünnep jegyében zajlott Szarka Zsuzsa divattervező téli kollekciójában. Király Anikó újságírónk karácsonyi novellája szívet melengető és mosolyra fakaszt. Ádám Gyula erdélyi fotói havat varázsolnak a magazin lapjaira. A karácsony szimbólumait, a mézeskalácsot, a hógömböt és a csengettyűt jártuk körbe. Belestünk a tejfalusi Boráros József műhelyébe, aki harangokat és csengettyűket önt. A párkányi Krištofóri József halászt faggattuk a halakról. A nagy ünnepi rohanásban a futárokat kérdeztük. Vajon ők mit szólnak a karácsonyi rohamhoz?

Az éttermesek ételt kínálna – Spišek Ingrid a komáromi Klapka étterem tulajdonosa mesél a vendéglátás nehéz időszakáról. Szüléstrendeket vettük górcső alá és dr. Bálint Balázs híres nőgyógyászt kérdeztünk a gyengéd szülésről. Mi is a Presepe Napoletano, az olasz betlehem története? Vajon mitől asszonytemplom az apácaszakállasi templom? Erről is olvashatnak magazinunkban. Rorátén, hajnali misén jártunk. Szeretem a családom – M. Kiss Márta képzőművész és Török család mesél a nagy családi összetartozásról és a szeretet erejéről. Nagycsalád – hány gyerek a sok vagy a kevés? Ezt kérdeztük a nógrádi Katona családtól. Madi Ervin elmeséli élettörténetét – gyermekotthonból sikeres családalapítás. Ha még nem jött volna el, akkor hangolódjunk karácsonyra – sosem késő elkezdeni. Ünnepi ételek az Új Nőtől: még nem késő sütni! Lakberendezés svéd módra, előtérben a gyönyörű svéd csillagok.

Ajándékozzon előfizetést és adventi sorsoláson vesz részt! Három számot ingyen kap! Egy évre csak 13,50. 

(PR)

Címkék: lapajánló