Back to top

Mától jegyelővétel a szombati Nagyszombat-DAC bajnokira

Publikálva: 2016, március 16 - 11:21
Ma kezdődik a jegyelővétel a szombat esti Nagyszombat-DAC bajnokira. A belépőjegyek értékesítése ismét három helyen és több napon keresztül fog tartani.

Szombaton 18.20-tól a nagyszombati Spartak otthonában lép pályára a DAC a Fortuna Liga 24. fordulójában. Amint arról már korábban beszámoltunk, a mérkőzésre a belépőjegyek ára 10,- euró, gyermekeknek 6-12 év között 4,- euró, nyugdíjasoknak 70 év felett 5,- euró, súlyosan egészségkárosodott (ZŤP) 2,- euró. A hat éven aluli gyermekek részére ingyenes a belépés. A belépőjegy megvásárlásánál szükséges a személyi igazolvány (útlevél) felmutatása, amit gyermekek esetén az egészségügyi igazolvány helyettesíti, illetve a súlyosan egészségkárosodott (ZŤP) igazolvány.

A belépőjegyek elővétele ismét három helyen és három napon keresztül fog tartani: mától a dunaszerdahelyi Turul bárban, valamint a bősi Monika Espressóban (Fő utca, a Slovnaft kút mellett), a nyitvatartási idő szerint; a stadion éttermében pedig szerdán 12-órától 17.00-ig, csütörtökön és pénteken 9.00-tól 17.00-ig, valamint szombaton a mérkőzés előtt a helyszínen.

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies