Back to top

Mától jegyelővétel a pénteki DAC-Szenice bajnokira

Publikálva: 2016, március 9 - 09:44
Szerdán kezdődik a jegyelővétel a péntek esti DAC-Szenice bajnokira. Ismét három helyen és több napon keresztül fog tartani a belépőjegyek értékesítése.

A Szenice elleni bajnokira (március 11., 18.00) három helyen és három napon keresztül fog tartani a belépőjegyek értékesítése: mától a dunaszerdahelyi Turul bárban, valamint a bősi Monika Espressóban (Fő utca, a Slovnaft kút mellett), a nyitvatartási idő szerint; a stadion éttermében pedig szerdán 12-órától 17.00-ig, csütörtökön 9.00-tól 17.00-ig, valamint pénteken 9.00-tól a jegypénztárak megnyitásáig (16.00).

A mérkőzés napján a stadion pénztárai két órával a kezdés előtt, 16.00-kor nyílnak. Mindhárom helyen - 1, 2 és 6-os számú pénztár - megvásárolható lesz a kedvezményes, 2 eurós belépő is (6-15 éves gyerekek, 70 év feletti nyugdíjasok, valamint az egészségkárosodott személyek részére).

Kérjük a kedves szurkolókat, a belépés felgyorsítása érdekében használják ki az elővásárlás lehetőségét!

A belépők ára változatlanul 5 euró, valamint 2 euró a kedvezményes. A tolókocsis látogatók továbbra is ingyenesen tekinthetik meg mérkőzéseinket.

Belepők árjegyzéke:

6 év alatt:

ingyenes

6-15 év:

2 EUR

15-70 év

5 EUR

70 év felett: 

2 EUR

Súlyosan egészségkárosodott

2 EUR

Tolókocsis látogató:

ingyenes

A pénteki mérkőzés alkalmával ismét megnyílik a hivatalos FANSHOP sátor, és minden 5 eurós belépőjegyhez továbbra is jár egy ingyenes, színes meccsfüzet. A Híradó tulajdonosai automatikusan részt vesznek a félidei sorsoláson, eredeti DAC-os nyereményekért, valamint a fődíjért - egy eredeti Adidas meccslabdáért a játékosok aláírásával.

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC
Cookies