Back to top

Második liga a MOL Arénában

Publikálva: 2019, augusztus 7 - 13:25
Augusztus 11-én, vasárnap 10:30 órai kezdettel a MOL Arénában kerül megrendezésre a második liga Somorja–Ligetfalu mérkőzése. Belépőjegyeket a helyszínen lehet megvásárolni, a DAC-bérlettel rendelkezők számára a belépés ingyenes.
Második liga a MOL Arénában

A Pomlé-stadion gyepszőnyegének a cseréje miatt a II. liga ŠTK Somorja – FC Ligetfalu összecsapását a MOL Arénában rendezik meg vasárnap délelőtt.

A Somorja számára – amely nyártól a DAC farmcsapata lett – ez lesz az új, 2019/20-as szezon első „hazai” találkozója. Az első három, egyaránt idegenben abszolvált mérkőzésükön három vereség a mérlegük, ezért Branislav Sokoli vezetőedző védencei számára nagyon fontos lesz a soron következő összecsapás, amelyen a DAC szurkolóinak támogatására is számít a somorjai gárda. A kék-fehérek színeiben egyszerre akár öt olyan futballista is pályára léphet, akik a felnőttcsapatunkhoz tartoznak, az együttes játékoskeretében pedig további DAC-nevelésű játékosok is megtalálhatók.

A Ligetfalu együttesében is lesznek régi ismerősök, ráadásul a segédedzői posztot a dunaszerdahelyi nevelésű Ján Ďurica tölti be. Megéri tehát vasárnap délelőtt kilátogatni a dunaszerdahelyi stadionba!

A belépőjegyeket kizárólag az 1-es számú pénztárban lehet megvásárolni a mérkőzés napján, 09:00 órától a második félidő kezdetéig.

A belépőjegyek egységára 4 euró, a 150 centiméternél alacsonyabb gyerekek számára a belépés ingyenes.

Az ingyenes belépés azokra is vonatkozik, akik rendelkeznek a 2019/20-as idényben a DAC hazai mérkőzéseire szóló szezonbérlettel, amelyet a belépéskor fel kell mutatni a forgókapuknál.

A belépés a BC sarokban található forgókapun lehetséges. Csak a C2-es (a DAC bérletesei – a szabad helyválasztás érvényes) és C3-as szektorok (standard belépők, az ŠTK Somorja-bérlettel rendelkezők, VIP)lesznek megnyitva. A stadion kapuit 09:30 órakor nyitjuk.

Figyelem! A büfékben csak a készpénzes fizetési mód lesz lehetséges, a Cashless kártyák nem fognak működni e mérkőzés alatt

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, MOL Aréna
Cookies