Back to top

Második helyen zártak a kézilabdás lányok

Publikálva: 2018, június 3 - 13:41
A dunaszerdahelyi városi sportklub U14-es korosztályú kézilabdás lányai az országos bajnokságon a második helyen zártak.

A Vágsellyén péntektől vasárnapig zajló bajnokság fináléjában a trencséniek legyőzték a csapatunkat, de a lányok így is másodikak korosztályukban az egész ország szintjén, olyan kézilabdaközpontokat megelőzve, mint Vágsellye vagy Nagymihály.

A döntőt a trencséniek 23-13 arányban nyerték, míg a harmadik helyen Vágsellye csapata végzett.

Szombaton a dunaszerdahelyiek csoportjukban a harmadik helyezést érték el, s így az eperjesiekkel mérkőztek a negyeddöntőben. A sárga-kékeknek a kieséses szakasz első mérkőzése kiválóan sikerült, már az első félidőben hat góllal vezettek, s végül 23-18-ra győztek, s bejutottak az esti elődöntőbe. Itt a nagymihályiak voltak a dunaszerdahelyiek ellenfelei, akik azután, hogy a csoportjukban egyetlen pontot sem szereztek, lesöpörték negyeddöntőjükben a másik csoport győztesét, a pozsonyi ŠKP-t.

A sárga-kék lányok ismét bizonyították tehetségüket, s hiába vezetett az ellenfél 3 góllal a félidőben, végül mégis a dunaszerdahelyiek győztek 29-21-re, s így jutottak a mai döntőbe.

A lányoknak, edzőiknek és az egész klubnak gratulálunk!

Ezt már olvasta?

Cookies