Back to top

A második évben tovább növekedett a dunaszerdahelyi.sk portál

Publikálva: 2017, december 31 - 09:43
A 2016. január 20-án indult dunaszerdahelyi.sk portál működésének második évében tovább tudta bővíteni olvasóinak körét és minden összehasonlításban jelentős előrelépést ért el.

Azt mondják, mindig a második év a nehezebb, hiszen az első esztendő sikerét megtartani vagy esetleg túlszárnyalni embertpróbáló feladat. Ezért aztán a 2017-es évet még nagyobb lelkesedéssel és sok-sok munkával kezdtük, hogy ismét kiérdemelhessük az Önök bizalmát.

A napjainkra már megszokottá vált és legszéleskörűbb dunaszerdahelyi tájékoztatás mellett az anyanyelvi oktatást népszerűsítő sorozatot is indítottunk, amely nagy sikert ért el, s örömmel mondhatjuk, a magyar tannyelvű alapiskolát választó diákok száma is növekedett. Emellett a dunaszerdahelyi éttermek napi menüjét bemutató rovatunkat is elrajtoltattuk, amelyet a jövő évben tovább szeretnénk fejleszteni.

Természetesen ott voltunk minden nagyobb dunaszerdahelyi rendezvényen, s a legkisebbekről is igyekeztünk saját vagy éppen kapott beszámolókon keresztül informálni az érdeklődőket, míg a programajánlónkban több száz helyi eseményről kaphattak információt. És a továbbiakban is kérjük együttműködésüket, tájékoztassanak bennünket a kisebb közösségek eseményeiről is, küldjenek beszámolókat, hogy minden dunaszerdahelyi eseményt közelebb hozhassunk.

Ami pedig a számokat illeti 2017-ben:

Oldalmegtekintések száma: 2 178 717 (26,5 százalékos emelkedés 2016-hoz képest)
Felhasználók: 212 341 (18,4 százalékos emelkedés 2016-hoz képest)
Facebook lájkolók: 11 450 (71,50 százalékos emelkedés 2016-hoz képest)
Honnan érkeztek a látogatók: 132 országból (a legnépszerűbbek: Szlovákia, Magyarország, Csehország, Ausztria, Egyesült Államok, Románia, Németország)

A Facebook által végrehajtott változtatások ellenére elmondhatjuk, a hazai viszonylatban is jelentős mértékben sikerült növelni az oldalmegtekintéseink számát, az állandó olvasóink száma jelentős, ami azt is jelenti, hogy szívesen tájékozódnak nap mint nap portálunkról a polgárok és sok esetben a felvidéki magyar országos oldalakkal azonos vagy azokat meghaladó látogatottsági adatokat tudunk hozni. Érdekességként még megelítenénk, hogy a dunaszerdahelyi.sk átlagos olvasója 35-44 év közötti nő és mobilon követi a híreinket.

A megtisztelő bizalmukat köszönjük, ez a siker Önök nélkül nem volna lehetséges. A Dunaszerdahelyi Hírnök, a dunaszerdahelyi.sk hírportál és a Dunaszerdahelyi Városi Televízió csapata nevében sikeres új évet kíván a Perfects Rt.!

Rajkovics Péter, a dunaszerdahelyi.sk főszerkesztője

Ezt már olvasta?

Cookies