Back to top

Martin Jedlička: Tovább kell dolgoznunk és gyűjtögetnünk a pontokat

Publikálva: 2021, augusztus 30 - 07:10
„Jó dolog, hogy a válogatott mérkőzések miatti szünet előtt győztünk.” Kapusunk nagyon örült első nullájának a szezonban.
Martin Jedlička: Tovább kell dolgoznunk és gyűjtögetnünk a pontokat

„Ez volt mindössze a második szezonbeli győzelmünk, ráadásul idegenben nyertünk, így örülünk, hogy végre sikerült ismét három pontot szereznünk. Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, de tisztában voltunk vele, hogy keményen meg kell küzdenünk a sikerért, és hogy a meccs valószínűleg nem lesz túl közönségszórakoztató. Ez be is igazolódott. Idegenben 3:0-ra győztünk, ez egy értékes siker” – mondta a pénteki Pohronie-DAC (0:3) bajnoki mérkőzés lefújása után kapusunk, Martin Jedlička, aki ugyan hat kapura tartó lövést likvidált, de igazán nagy védésre csak a második félidő elején volt szükség. Akkor Lačný helyzeténél volt résen. 

Nyolc találkozót követően ismét kapott gól nélkül hoztam le egy meccset, aminek szintén örülök. Tovább kell dolgoznunk és gyűjtögetnünk a pontokat.

„Az összecsapás előtt egyáltalán nem figyeltük a tabellát. Tudjuk, hogy nem oda valók vagyunk, ahol jelenleg állunk. Csak arra összpontosítottunk, hogy győzzünk, örömet okozva a szurkolóknak, magunknak és mindenkinek a klubban. Az idő majd megmutatja, hogy ez a meccs jó kiindulási pont volt-e a további bajnoki küzdelmekbe. Jó dolog, hogy a válogatott mérkőzések miatti szünet előtt győztünk. Alaposan fel kell készülnünk a Slovan elleni rangadóra, amelyet szintén meg akarunk nyerni.”

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Cookies