Back to top

Martin Jedlička: Tengerparti eljegyzés

Publikálva: 2021, január 9 - 12:57
Csapatunk hálóőre a téli szünet alatt eljegyezte a kedvesét, az új kapusedzővel pedig már a múltból ismerik egymást.
Martin Jedlička: Tengerparti eljegyzés

„Az ünnepek és az egész pihenőidőszak kellemesen telt. A családdal a Maldív-szigetekre utaztunk, ahol eljegyeztem a barátnőmet. Minden a terv szerint történt, de már vártam, hogy visszatérhessek Dunaszerdahelyre és találkozhassam a csapattársaimmal” – mondta röviddel a téli felkészülés megkezdését követően Martin Jedlička, csapatunk elsőszámú kapusa. Csaknem hatévnyi együttlét után egyenesen a tengerparton kérte meg barátnője, Tereza kezét. „Nagyjából egy éve beszélgettünk róla és többször is jelezte, hogy már ideje lenne… De talán nem gondolt rá, hogy a kirándulás utolsó napján történik majd meg. Mivel gyermekkoromtól kezdve romantikus alkat vagyok, az eljegyzés is ebben a szellemben ment végbe. Jövő nyáron szeretnénk megtartani az esküvőt. Már nagyon várjuk, ez lesz életem első komoly lépése. Az esküvői előkészületeket a barátnőmre hagyom, én csak a labdarúgásra összpontosítok, a lagzira majd csak úgy megérkezem.”

Martin pályafutásában is történt egy változás, hiszen az új esztendőben Nico Pellatz személyében egy új kapusedzővel dolgozik majd együtt. „Örülök, hiszen ez egy új iskola és nagy kihívás lesz számunkra. Bízunk benne, hogy az új edző továbbfejleszt minket. Én már találkoztam vele Laura Stosno berlini edzőközpontjában. Tudom róla, hogy például a Wolfsburg színeiben a Bundesligában is védett, így komoly tapasztalat áll a háta mögött, ami nekünk, kapusoknak egyértelműen a segítségünkre lehet. Személyes ambícióm, hogy továbbra is a kezdőcsapat tagja maradjak és szeretném győzelmekhez hozzásegíteni a srácokat. A legmagasabb pozíciókért akarunk játszani, ami azonban jó felkészültséget igényel. Nekünk, hálóőröknek is nehezebb ez az időszak, többet futunk. Ez a felkészülés azonban rövidebb, és biztosan gyorsan el is telik majd. Már várom a bajnoki küzdelmeket, szeretnénk ott folytatni, ahol a Szenice elleni győzelemmel abbahagytuk.”

Általános nézet, hogy tavasszal a DAC és a Slovan párharca várható a bajnoki címért. A cseh huszonegy éven alatti válogatott kapusa sem rejti véka alá az ambícióit. „Mindenképpen nagy kihívást jelent az első hely. Az őszt követően szerettünk volna a tabella elején tanyázni, hogy megküzdhessünk a bajnoki címért. Az ötpontos hátrány nem nagy, még háromszor is találkozunk a pozsonyiakkal, így a saját kezünkben van a sorsunk. Ha képesek lennénk egy olyan győzelmi sorozatot produkálni, mint az idény elején, akkor sikerrel járhatunk” – jelentette ki Martin Jedlička.

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Cookies