Back to top

Martin Jedlička: Semmilyen felkészüléssel sincs gondom

Publikálva: 2022, január 8 - 17:33
„Örülök, hogy ismét találkozhattam a csapattársaimmal, és megint jön a kemény munka időszaka.” A DAC kapusa a szünetről, a téli felkészülésről és az Ősz játékosa szurkolói szavazásán elért második helyezéséről is.
 Martin Jedlička: Semmilyen felkészüléssel sincs gondom

Jedla, hogy telt a téli szünet?
„Kellemesen, jól kipihentem magam. Az ünnepeket a családommal töltöttem, így teljesítette a célját a szünet. Örülök, hogy ismét találkozhattam a csapattársaimmal, és megint jön a kemény munka időszaka.”

Hogyan nézett ki az egyéni edzésterved?
„Megvolt a sajátom. Minden télen ellátogatok Ondřej Krajánek erőnléti edző egyhetes táborába, akit a cseh válogatottból ismerek. Most is nála voltam.”

Milyen hangulatban tértél vissza Dunaszerdahelyre, és hogyan látod a téli felkészülési időszakot?
„Jóban, és kemény munkára számítok, hogy alaposan felkészüljünk a szezon tavaszi felére. Több edzőmérkőzés is vár ránk, és egy törökországi összpontosítást is abszolválunk. Leginkább a Krasznodar elleni meccset várom, hiszen az orosz másodosztály is egy minőségi bajnokság. Nekem semmilyen felkészüléssel sincs gondom. Ez a futballélet része, így már vártam.”

És mit vársz a bajnoki tavasztól?
„Remélhetőleg otthon is idegenben is nyerjük majd a meccseket, és sikerül faragni a hátrányunkból az első háromhoz képest. Ez lesz az elsőrendű célunk tavaszra.”

Az Ősz játékosa szurkolói szavazásán 32%-kal a második helyen végeztél Schäfer mögött – ezzel az eredménnyel a múltban többször is megnyerted volna az ankétot…
„Örülök, hogy ennyi szurkoló szavazott rám, hálás vagyok nekik. András megérdemelte az elsőséget, kiváló idénye volt és mindent megnyert, amit csak lehetett. Szeretnék ezúton is gratulálni neki, és még egyszer köszönetet mondani a szurkolók szavazataiért.” 

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Cookies