Back to top

Martin Jedlička: A labdás edzés teljesen másról szól

Publikálva: 2020, április 11 - 10:07
A DAC és a 21 éven alatti cseh válogatott kapusa a DAC Facebook profilján válaszolt az élő beszélgetésben feltett kérdésekre.
Martin Jedlička: A labdás edzés teljesen másról szól

Martin Jedlička volt a DAC hivatalos Facebook profilján folyó beszélgetéssorozatunk második vendége.

A DAC 22 esztendős hálóőre elárulta, hogy továbbra is optimista a jelenlegi szezon folytatását illetően. Martin Raška kapusedzővel közösen az akadémia területén készülnek, természetesen az összes higiéniai és biztonsági előírást betartva. „Minden nap edzek az akadémia konditermében, az elmúlt héten pedig Raška edzővel egyéni gyakorlásokat is végeztünk. Már a kapusszerep mezőnyjátékos részét is gyakorolgatjuk, hiszen a labdás edzések teljesen mások, mint az egyéni felkészülés. Két napot Száraz Benji is velünk töltött és bízom benne, hogy hamarosan Aďo Slančík is csatlakozik. Odafigyelünk a higiéniára, szájmaszk gyanánt nyakmelegítőt hordunk, és nem közelítjük meg egymást” – árulta el Jedla.

Több érdekesség mellett azt is megtudhattuk Martintól, hogy kit tart példaképének, miért a 36-os mezben futballozik, hogyan ismerkedett meg a barátnőjével, mikor volt legutoljára otthon, ki a legnagyobb szurkolója vagy hogy miért kell vele vigyázniuk az embereknek az utcákon.

A Martin Jedličkával készült egész beszélgetést itt tekintheti meg:

Az élő beszélgetések sorát már a következő csütörtökön, 2020.4.16-án folytatjuk, ugyanúgy 18:00 órai kezdettel. A következő vendégünk nevét a jövő hét elején áruljuk el. 

forrás: dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Cookies