Back to top

Martin Jedlička: Ennél többet kell nyújtanunk

Publikálva: 2021, november 2 - 09:29
„Fel kell állnunk a vereségből, és megnyerni a soron következő hazai találkozót.” A Liptószentmiklós-DAC (1:0) bajnoki mérkőzés után kapusunk állt a mikrofonok elé.
Martin Jedlička: Ennél többet kell nyújtanunk

„Három pontért jöttünk, így sokkoló számunkra ez a vereség. Szerintem kiegyenlített volt a meccs, nem lehetett látni a két csapat közti minőségbeli különbséget, ami nem jó hír számunkra. Fel kell állnunk a vereségből, és megnyerni a soron következő hazai találkozót. Az ellenfél helyzetei abból születnek, hogy nyíltsisakos focit játszunk, felállt védelmeket kell feltörnünk, mint a kézilabdában, az ellenfelek pedig gyors ellentámadásokat vezetnek. Ha a bajnoki címért akarunk harcolni, akkor nem szabadna megesnie, hogy kapusként nekem van a bajnokságban a legtöbb védésem” – tárta fel gondolatait a szombati, újonc elleni vereséget követően Martin Jedlička.

A 23 éves kapusunk is kritikusan szólt a csapat teljesítményéről. „A hazaiak semmivel sem leptek meg. Tisztában voltunk azzal, hogy egy agresszív és nehéz összecsapás vár ránk, majdnem üres lelátók előtt. Azt is tudtuk, hogy nem ijednek meg tőlünk. A teljesítményünkből hiányzott az érzelem, a mozgás és a meglepő húzások. Ha szeretnénk a tabella elején mozogni, akkor többet kell nyújtanunk.”   

 

dac1904.sk

Ezt már olvasta?

Cookies