Back to top

Marko Zivkovic: Közel volt a történelmi győzelem

Publikálva: 2017, október 29 - 13:57
Marko Zivkovic tegnap második találatát szerezte a DAC színeiben, a lefújás után azonban szerb védőjátékosunk nem volt felhőtlenül boldog.

Második találatod a Fortuna Ligában egy nagyon szép akció végén született. Mire gondoltál a befejezésnél?

„Jó támadást vezettünk, mindent megfelelően csináltunk. Felnéztem, hova lőhetem a labdát, és a végé sikerült szép gólt szereznem.”

Megmutattad, hogyan kell befejezni egy ziccer. Sajnos, csapattársaid később nem vettek példát. Milyen érzések vannak benned a rózsahegyi döntetlent követően?

„Nem jók, mivel győzni szerettünk volna, az egy ponttal nem vagyunk elégedettek. A második félidőben többet kellett védekeznünk, de volt legalább három-négy nagy helyzetünk. Nem találtunk be, míg az ellenfelünk büntetőből igen. A pontveszteség kissé fájó, de megyünk tovább.”

Rózsahegyen tizenhetedik nekifutásra sem sikerült nyernünk, bár a három pontot már a markunkban tartottuk. Mintha el lenne átkozva ez a hely…

„Közel jártunk a történelmi győzelemhez, hiszen a nyolcvanadik percig miden rendben ment. A büntető a dekoncentráltság eredménye volt, de mit mondhatnék… Dolgozunk tovább.”

Milyen volt a nehéz talajú pályán és a végig szakadó esőben futballozni?

„Sűrűn és kitartóan esett az eső, nehéz volt játszani, de ennek ellenére jó teljesítményt nyújtottunk, akartunk. Sokat segített a szurkolótáborunk is, az elejétől a végéig hallottuk őket. Az első félidőben jobban futballoztunk, de a másodikban volt több helyzetünk.”

Kinek ajánlod a gólodat?

„A családomnak.”

Jövő pénteken következik a Slovan elleni rangadó.

„Az lesz az ősz meccse, így mindent bele fogunk adni. Több mint tízezer szurkoló lesz kint a stadionban, így egyértelműen a győzelem a cél. Úgy érzem, hogy sikerülni is fog.”      

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, Marko Zivkovic
Cookies