Back to top

Marko Zivkovic a DAC-hoz igazolt

Publikálva: 2016, február 17 - 12:48
A 21 éves Marko Zivkovic már hivatalosan is a DAC játékosa. A szerb hátvéd, aki a belgrádi Partizanban nevelkedett, két és fél éves szerződést kötött klubunkkal.

Marko Zivkovic (szül. 1994. május 17.) a belgrádi Partizan neveltje, tizenkilenc évesen anyaegyesülete mezében debütált a legfelsőbb osztályban. Később a Teleoptik Zemun, a Vojvodina, majd a litván Seduva csapataiban szerepelt. Fiatal kora ellenére eddig már 61 élvonalbeli rajtot gyűjtött a szerb és a litván bajnokságban. 2014 júliusában pályára lépett a Trenčín-Vojvodina Európa-liga selejtező mérkőzésen.

A 21 éves szerb jobbhátvéd január végén csatlakozott csapatunkhoz, és részt vett a törökországi összpontosításon is. Zivkovic két és fél évre kötelezte el magát a DAC-hoz, ezzel Tomáš Huk után második téli igazolásunk.

„Boldog vagyok, hogy létrejött ez az átigazolás. Marko fiatal kora ellenére már elég sok tapasztalattal rendelkezik. A belgrádi Partizannál nagyon jó alapokat kapott, sőt ennél a klubnál és a Vojvodinánál is értékes tapasztalatokat szerzett, ezért is próbáltuk minél hamarabb tető alá hozni az átigazolását. Örülök, hogy sikerült őt hozzánk csábítani,“ mondta a szerződés aláírását követően Tomislav Maric vezetőedzőnk.

Forrás: fcdac.sk

Ezt már olvasta?

Címkék: DAC, Marko Zivkovic
Cookies